2777
2789
عنوان

دوستان ب دادم برسید صورتم داغون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5892 بازدید | 53 پست
عکس پوستم  فرستادم ببین چ داغون شده

چو مدت زیادی نیس زدی برمیگرده فک کنم

برا منم دو طرف لبام رنگشون تیره شد و حالت اگزما و پوسته پوسته

همون لحظه ک فهمیدم ازینه انداختم دور

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرم زدم از بس دیدم تبلیغش همه کامنت گذاشته بودن ک عالیه و فلان بهمان منم ساده

تبليغاشونم فيكة من اگة بخوام از ي جاي معتبر ميخرم 

برند بيواكوا شويندة هاش خوبة كرم هاي مرطوب كنندة ماسكاي ورقة ايش 

اون سرم هارو همشون رو نبايد باهم ميزدي هيچوقط 2 سرم رو باهم نزنيد مخصوصن اگة

سرم براي صافی پوست و براي جوش اینارو باهم استفاده نکنید

من اب برنج و يكم زردچوبة و ي نصف قاشق عسل طبيعي رو باهم قاطي كردم و يخ كردم ميزدم ب پوستم دیگة دیدم منافزم داشت بستة میشد من پوستم چربو خشکه.

عکس پوستم فرستادم ببین چ داغون شده

ببین اشکال نداره زیاد داغون نشده

مصرف اون سرمارو قطع کن

ضد افتابم یادت نره حتما بزن... بذار پوستت یکم خودشو ترمیم کنه یه دکتر پوست خیلی خوبم برو چون اولشه زود ترمیم میشه پوستت

این کاربری از دسترس خارج شده

تبليغاشونم فيكة من اگة بخوام از ي جاي معتبر ميخرم  برند بيواكوا شويندة هاش خوبة كرم هاي مرطوب ...

من چکار کنم با این منافذا بخدا خواب ندارم از ناراحتی

چون میگذرد غمی نیست 🙂
ببین اشکال نداره زیاد داغون نشده مصرف اون سرمارو قطع کن ضد افتابم یادت نره حتما بزن... بذار پوستت ...

🤣🤣 از بس این سرمای چرتو خریدم شوهرم دیگه دکتر پوستم نمیبرتم 

چون میگذرد غمی نیست 🙂