2777
2789
عنوان

دوستان ب دادم برسید صورتم داغون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5863 بازدید | 53 پست
مارك بيواكوا اصلاااا استفاده نكن

همه سرماشو خریدم دیگه از این الکیا استفاده نمیکنم پوستم داغون شد قبلا اصلا منافذ نداشت پوستم درسته جوش میزد ولی منافذ نداشت

چون میگذرد غمی نیست 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ماه زدم . ماه اول خوب بود و پوستم شفاف میشد . یهو لکه انداخت رو گونه هام . قطعش کردم  یک ماه ...

من حالا تازه یه هفته ای میشه همون بهتر ک دیگه استفاده شون نکنم 

چون میگذرد غمی نیست 🙂
یعنی من این سرمارو نزنم صورتم بر میگرده؟منافذ پوستم بسته میشه؟

هر چ زودتر قطع کن...برند افتضاحیه من ک پوستم برگشت مال توام ایشالله درست میشه

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

البته من کلا شاید ۱۰روز استفاده کردم همین ک فهمیدم ب پوستم نمیسازه انداختم دور

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

انقدددد با پوستاتون ور نریییید. 

بذارید پوست ، خودش  خودشو درست کنه. 

این محصولات پوستی   تماما مضر هستن برای پوست. 

هیچییی نزنید  بهتره‌ 

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!

من اينطو چیزارو نميزنم فقط ماسك ورقة اي چند بار زدم اونم بیواکوا ولي خوب هم بود

دیگه خيلي وقتة خودم ماسك خونگي درست ميكنم بخور ميدم و... دیگة پوستم خوب شد

قبلا ي سرم خيار ميزدم ولي نميدونستم ماركش چیة از هميين كرة ايا چینیاس خیلي بد بود.

من اينطو چیزارو نميزنم فقط ماسك ورقة اي چند بار زدم اونم بیواکوا ولي خوب هم بود دیگه خيلي وقتة خودم ...

من سرم زدم از بس دیدم تبلیغش همه کامنت گذاشته بودن ک عالیه و فلان بهمان منم ساده

چون میگذرد غمی نیست 🙂