2777
2789

همش باید تو این دور بچرخم

دوباره دوباره

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

دعای یا من اظهر الجمیل رو بخون

🥹🥹🥹 یکی از زیباترین دعاهایی که تابحال خوندم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعای یا من اظهر الجمیل رو بخون🥹🥹🥹 یکی از زیباترین دعاهایی که تابحال خوندم

اسمش همینه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمش همینه؟

بله سرچ کنید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چرا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا

تو شهر غریب همیشه با تنهایی و بوه ی کوچیک و شوهر نفهم دست و‌پنجه نرم کردن سرنوشت منه انگار 

دوتا بچه دارم تازه داشتم یه نفس راحت میکشیدم که یهویی باردارشدم اونم دوقلو شوهرم میگفت سقط کن نکردم 

ولی از حرفاش خسته شدم 

خودم حال جسمی و روحی خوبی ندارم از طرفیم همش نغ و ناله میشنوم و از طرفیم فکر که میکنم چی در انتظارمه و باز سخت تر از قبل باید تو این غربت تک و تنها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی با نام امیدی بی انگیزه بودن شروع کنی معلوم هست ک روز ت خراب میشه

از شب حالم خوب نبود دلم گرفته بود تمام شب رو هم درست نتونستم بخوابم تاره خواب عمیق رفته بودم که وقت مدرسه ی پسرم شد مجبور شدم پاشم راش بندازم همون حس و حال دیشبم باهامه دل گرفتگی هی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افسردگی نداشتی؟من یمدت داشتم حس میکنم برگشته انگار وارد جهنم شدم از بس حالم بدهکلا ناامید و خسته ام

اره قرص مصرف میکردم تا فهمیدم باردارم گذاشتم کنار 

میدونی افسردگی یه طیفی داره دکترم میگفت اگر دو هفته پشت سرهم هروز غمگین باشی و گریه و اه و ناله یعنی دیگه واردش شدی و باید درمان شی

من الان اینجوری نیستم دیروز ناراحت شدم سر یه چیزایی حالم بده شوهرم وقتی غر میزنه برا بارداریم غم و غصه میاد سراغم یاد بزرگ کردن اونیکیا میافتم یاد روزایه جهنمی که تو غربت داشتم و هیچکس نیست که دستمو بگیره واقعا خدا امتحان خیلی سختی داده بهم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره قرص مصرف میکردم تا فهمیدم باردارم گذاشتم کنار میدونی افسردگی یه طیفی داره دکترم میگفت اگر دو هفت ...

خب حق داری واقعا پس احتمالا بخاطر بارداری و فکر به بعدش و حرفای شوهرت ناراحتت کرده

شنیدم که خیلی سخته بچه داری و میگی تو غربت هستی واقعا سخته درکت میکنم ولی به این فکر کن که بچه های قبلیت بلاخره با هر سختی بزرگ شدن زمان زود میگذره و این بچت هم زود بزرگ میشه

اگه اون یکی بچه هات بزرگن میتونی ازشون کمک بگیری

از شب حالم خوب نبود دلم گرفته بود تمام شب رو هم درست نتونستم بخوابم تاره خواب عمیق رفته بودم که وقت ...

سعی کن فاز مفتی رو از خودت دور کنی تلقین نکنی حالم بده ک حالت بد میشه 

خب حق داری واقعا پس احتمالا بخاطر بارداری و فکر به بعدش و حرفای شوهرت ناراحتت کردهشنیدم که خیلی سخته ...

آره الان شرایط هم مشابه نیست پسر بزرگم ۱۳سالشه 

کوچیکه ۷سالشه اون زمان برزخ من با کرونا شروع شد یه بچه ی کلاس اولی با بچه ی ۵.۶ماهه خیلی عذاب کشیدم ولی اینام بجاش دوقلوعن

1
5
10
15
20
25
30
35
40