2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم تو سر خودم دیگه

607 بازدید | 32 پست

از دست این همهههههههههههه خیانت مردا😐 

به قرآن دارم پاره میشم دیگه انقدر از همه جا دارم میبینم 😐 

آراممممم آراممممم 😐

جدا از اون مردا این زنای بی آبرو چرا آنقدر زیادنننننننن؟😐

الان فاز نصیحت نگیرید بگید فقط مردا خیانت نمیکنن زناام هستن ، آره هستن ولی یک در هزاره نسبت به مردا

همون زنیم ک میاد با مرد متاهل هرزس دیگه خیانت کاره من نمیفهم‌فرق شوهرشون با شوهرای دیگه چیع ک سیر نمیشن‌یا مردا فرق زن خودشون با دیکران چیه بخدا اینا مریض روانین 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت یک در هزار رو از کجا اوردی؟ بالاخره اون مرد با یه زن به زن خودش خیانت میکنه دیگه.... پس نسبتشون برابر میشه...زن که به همجنس خودش هیانت نکنه مرد هم نمیتونه غلطی بکنه....  

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ذهنتو خراب نکن، مگه دزدا میرن دزدی سالم نیستن و نمیتونن کار درست کنن؟ 

لقمه حرام طرز بزرگ شدن، وقایع روزگار، کمبودهای زندگی، بعضیام که دیگه مریضن، اینا همه تاثیر داره

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
فک کن بیای تو نی نی  سایت و یه مورد خیانت نبینی😑

ااینجا رو باورنکن.....بر اساس نینی سایت هم امار نگیر.اینهمه کاربر داره سایت. کسی که زندکیش خوبه و مردش پامه نمیاد تاپیک بزنه که. فقط اونایی که خیانت دیدن میان برا راهکار... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

دیگه ادم میترسه ازدواج کنه اتفاقا بنظرم هم جنسای خودمون بدترن خیلیا میدونن طرف زن و بچه داره بازم با ...

منم همین و میگم 

ولی بدتر از اون مرد و زنی که میرن دنبال کسی که متاهله اونایی ان که با وجود متاهل بودن به اینا پا میدن😑

ذهنتو خراب نکن، مگه دزدا میرن دزدی سالم نیستن و نمیتونن کار درست کنن؟  لقمه حرام طرز بزرگ شدن، ...

دزد شرف دااره به هرزه بودن بخدا خیانت روح ادمو میکشه 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

نسبت یک در هزار رو از کجا اوردی؟ بالاخره اون مرد با یه زن به زن خودش خیانت میکنه دیگه.... پس نسبتشون ...

اکثر اون زنا یا مطلقن یا مجرد 

من سوالم اینه اون مرد و زن متاهل چرا پا میدن؟!