2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم تو سر خودم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا  جوری شده آدم جنس مخالف میبینه باید دو پا قرص کنه فرار کنه😬

آره بااین موافقم واقعا متنفرم از سنگینی نگاشون عههه حالم بد میشه واقعا 😑

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
منم همین و میگم  ولی بدتر از اون مرد و زنی که میرن دنبال کسی که متاهله اونایی ان که با وجود مت ...

اونا فکر میکنن مرغ همسایه غازه و تنوع طلبن

دیگه الان وفاداری که لازمه و اساس یه رابطس یه آپشن شده که هر کسی نداره 

ولی چه میشه کرد امیدوارم اینطور ادما عاشق ادمایی مثل خودشون بشن 

حالا کاری به جنسیت ندارم زیاد کلا میگم خیلییی زیاد شده

چون خودنمایی ها زیاد شده.

آدمای احمقم باطن زندگی خودشون رو با ظاهر فریبنده زندگی بقیه مقایسه میکنن و احساس میکنن زندگی‌شون بدرد نمیخوره

آره بااین موافقم واقعا متنفرم از سنگینی نگاشون عههه حالم بد میشه واقعا 😑

وای دقیقا 

من همیشه مردارو یه موجود ساده تصور میکردم😑 ولی الان که میبینم چقدر خوب بلدن دروغ بگن و پنهون کاری کنن از این میترسم که تو زندگیم به هیچ مردی اعتماد نکنم🤦🏻‍♀️

وای دقیقا  من همیشه مردارو یه موجود ساده تصور میکردم😑 ولی الان که میبینم چقدر خوب بلدن دروغ ب ...

وای تو چقد منی دقیقا، آره روز به روز متنفرتر میشم ازشون 

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
چون خودنمایی ها زیاد شده. آدمای احمقم باطن زندگی خودشون رو با ظاهر فریبنده زندگی بقیه مقایسه میکنن ...

آره به خدا همش به خاطر این اینستاس ، همههههه خوشگل و خوش هیکل و با شخصیت و.... مشکل اینه قبل از اینکه فرهنگ فضای مجازی بیاد خودش امد

اصلا از مردا دیگه بدم میاد نمیدونم چرا نمیتونم ازدواجم کنم حس میکنم نیازی یهشون ندارم همشون ادمای ...

دقیقاااا 

اصلا به این نمیتونم فکر کنم که این پسرا که الان میبینیم میتونن تا آخر عمر باهات باشن 

احساس میکنم فقط یه مدته و از سرشون میپره