2777
2789
عنوان

کسی منو درک میکنه؟

105 بازدید | 14 پست

فقط نپرسید چجوری ۵میلیارد قرض بالا آورده الانم زندان هست ۴ماهه دیگم زایمان میکنم خیلی بدبختم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچکس مثل من نیست 🥺

توروخدا شده یک جمله فقط بگین آروم شم آنقدر درد میگیره شکمم حرف شوهرمم اینه ناراحت نباش تو غصه نخور اینم بگم ما خیلی خوب بودیم بد اوردیم یکم دلداریم بدین اگر مسئله بوده مثل من ک حل شده بگین نمی‌دونم فقط یک چی بگین آروم شم😭😭😭😭😭

عزیزم به خدا توکل کن جز این چاره ای ندیدم خودم تو سختیام🥹

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش ایشالا پاقدم کوچولوت خیره همه ی مشکلاتت حل میشه تو به خودت استرس وارد نکن 

آخه چجوری الان آواره هستم انگار ما مادر شوهرم تو یک ساختمون از اونجا فرار کردم اومدم خونه مامانم دخترم ک عروس میشه خونه فقط خونه خودش دلم برا خودم زمانی با شوهرم بودم آشپزی خنده های دوتاییمون تنگ شده 

توکل ، صبر کنترل استرس تورو خدا به بچه فشار نیار دنیا بیاد بزرگ بشه اثر استرس مشخص میشه لطفا آروم با ...

انشالله ک هیچ وقت برا شما پیش نیاد ناراحتی آخه فدات میشه آدم فکر نکنه 

آخه چجوری الان آواره هستم انگار ما مادر شوهرم تو یک ساختمون از اونجا فرار کردم اومدم خونه مامانم دخت ...

عزیزم الان  باید قوی باشی هم به شوهرت امید بدی هم مراقب خودت و کوچولوت باشی بجای اینکه زانوی غم بغل بگیری سعی به خودت انرژی مثبت بده