2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پرستارم ۱۰ تومن

ولی ده تومن خیلی کمه برا زحمتی که کادر درمان داره💔

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
ولی ده تومن خیلی کمه برا زحمتی که کادر درمان داره💔

اره متاسفانه همه هم میگن پرستارا مگه چیکار میکنن پول مفت میگیرن😑😑😑 

شک نکن بی من از این ورطه گذر خواهی کرد/ به نشانی که نماند از بدنم فکر نکن.... 
نمی‌دونم اکثرا راضی نیستن ... تقریبا برابر معلمیه با کار و ریسک خیلی بیشتر با این تفاوت که معلم خیلی ...

پرستار ها سه برابر معلم ها کار میکنن

اینو رو هوا نمیگم ی خواهرم کادر درمانه یکیش معلمه دارم با چشم میبینم همش شیفت شیفت ‌‌‌

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

الان انقد بیکار هستن با حقوق خیلی کم هم راضین دوره کرونا حتی همون حقوق کم هم تسویه نمیکردن یه پرستاری تلویزیون نشون داد چون اعتراض کرده بود اخراجش کردن بعدا نمی‌دونم وزیر بهداشت ازش معذرت خواهی کرد چون خیلی وایرال شد

رسمی هستی گلم

طرحی ۲ سال سابقه رسمی ها هم همینقدره مگه اینکه سابقه کاریشون بالای ۵ سال باشه همکارم با ۶ سال سابقه دریافتیش ۱۱ و خورده ای هس

پسرخاله من و همسرش هر دو نیروی قراردادی ان ۱۲ میگیرن تو بیمارستان دولتی شیراز میگن رسمی‌ها پایینتر ...

بستگی به سابقه کار داره