2777
2789
نمی‌دونم اکثرا راضی نیستن ... تقریبا برابر معلمیه با کار و ریسک خیلی بیشتر با این تفاوت که معلم خیلی ...

به نسبت معلمی بیشتر 

حتی اگه بگیم پرستار ۲۰ تومن بگیره 

معلم با دو سه سال سابقه ۱۱ تومن میگیره 

با نصف کار پرستار البته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرخاله من و همسرش هر دو نیروی قراردادی ان ۱۲ میگیرن تو بیمارستان دولتی شیراز میگن رسمی‌ها پایینتر ...

بیمارستان های دولتی شیراز مثال نمازی و سعدی و اینا سختی کارش خیلیییی زیاده چون واقعا شلوغه و نیرو هاشونم زیاد نیستن

فکر نکنم رسمی و قرار دادی انقدر فرقش باشه

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
اگ بین اون و فرهنگیان مونده باشی کدوم میری

چندسال پیش بین دبیری زبان و پرستاری اومدم پرستاری الان میگم چقد ... بودم 🥴 صد در صد فرهنگیان 

شک نکن بی من از این ورطه گذر خواهی کرد/ به نشانی که نماند از بدنم فکر نکن.... 
بیمارستان های دولتی شیراز مثال نمازی و سعدی و اینا سختی کارش خیلیییی زیاده چون واقعا شلوغه و نیرو ها ...

حقوق تو نمازی و چمران یکیه فقط پرکیس و اضافه کار فرق میکنه

به نسبت معلمی بیشتر  حتی اگه بگیم پرستار ۲۰ تومن بگیره  معلم با دو سه سال سابقه ۱۱ تومن ...

نصف هم زیاده سر و کله زدن با بچه ها کجا سرو کله زدن با مریضی و عفونت و بیمار و همراه و استرس مرگ و زندگی و... کحا

اگ بین اون و فرهنگیان مونده باشی کدوم میری

واییی قطعااا فرهنگیان قطعااااا 

(اگه قصد مهاجرت نداری )

مگر اینکه پرستاری رو برا مهاجرت بخوای

این دو تا سابقه کار هم ندارن جفتشون دو سال قبل فارغ التحصیل شدن

چجوری ۱۲ دریافتیشونه محاله منم با ۲ سال سابقه دریافتیم ۱۰ و خورده ای هس بیمارستان دولتی شیرازهم هستم

یکیش رجاییه اون یکی ام ار ای

ام آر ای مگه خصوصی نیست

چجوری ۱۲ دریافتیشونه محاله منم با ۲ سال سابقه دریافتیم ۱۰ و خورده ای هس بیمارستان دولتی شیرازهم هستم

حتما اضافه کارشون زیاده