بابایه من همیشه دور از چشمم خاستگارامو رد میکرد حتی یکیم راه نمیداد من همیشه از خدا خواستم اگه همسری که سره رام قرار میده سالمو مهربونو کار کن باشه امسال یکی اومد خاستگاریم که همه اینارو داره و به طرزه عجیبی بابام همه جوره قبولش داره ولی متاسفانه ایشون ۱۱ سال از من بزرگتره قد بلندو لاغرو سبزس موهاشم کم پشته 🥲 من میترسم جوابه مثبت بدم تو خانواده ی من اصلا رسمه نامزدی نیست که بخایم یه مدت رفتو آمد کنیم من فقط یه هفته فرصت گرفتم فک کنم ترو خدا میتونین راهنمایی کنین من نمیدونم چیکار کنم تو دوراهیه بدی گیر کردم 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم، به نظرم به جای تحت فشار قرار دادن خودت برای تصمیم گرفتن سریعتر با خانواده مشکل رو حل کن که بیشتر رفت و آمد کنید، حساس هستن که دوتایی نباشید بیرون بیاید تو خونه، با خانواده ها، تصمیم مهمیه، ساده نگیر