2777
2789

بابایه من همیشه دور از چشمم خاستگارامو رد میکرد حتی یکیم راه نمیداد من همیشه از خدا خواستم اگه همسری که سره رام قرار میده سالمو مهربونو کار کن باشه امسال یکی اومد خاستگاریم که همه اینارو داره و به طرزه عجیبی بابام همه جوره قبولش داره ولی متاسفانه ایشون ۱۱ سال از من بزرگتره قد بلندو لاغرو سبزس موهاشم کم پشته 🥲 من میترسم جوابه مثبت بدم تو خانواده ی من اصلا رسمه نامزدی نیست که بخایم یه مدت رفتو آمد کنیم من فقط یه هفته فرصت گرفتم فک کنم ترو خدا میتونین راهنمایی کنین من نمی‌دونم چیکار کنم تو دوراهیه بدی گیر کردم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رد کن به نظرم 

اختلاف سنی زیاد هست

البته اگه همه جوره عالی هست و به دلت میشینه 

اختلاف سنی و قیافه مهم نیس

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

اول از همه اينكه حرف اولتو پس بگير عزيزم. 

يعني چي كه ناقص دعا كردم و خدا ناقص جواب داد؟

دوم اينكه هركي بياد خواستگاريت همه چي باهم نميتونه داشته باشه. چون هيچ ادمي كامل نيست. 

الان يكم از شرايط خودت و اون اقا بگو تا راهنماييت كنم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سلام عزیزم، به نظرم به جای تحت فشار قرار دادن خودت برای تصمیم گرفتن سریعتر با خانواده مشکل رو حل کن که بیشتر رفت و آمد کنید، حساس هستن که دوتایی نباشید بیرون بیاید تو خونه، با خانواده ها، تصمیم مهمیه، ساده نگیر 

اول از همه اينكه حرف اولتو پس بگير عزيزم. يعني چي كه ناقص دعا كردم و خدا ناقص جواب داد؟دوم اينكه هرك ...

فامیل دور هستیم خانواده هامون هم سطحیم من دانشجوام ایشونم پیمانکاره 

هیچکس همه چیز رو با هم نداره و یک هفته اشنایی هم مسخره س واسه یه عمر زندگی!بگو بریم مشاوره

خانواده من خیلی سنتیه من دیشب یک ماه مهلت خاستم برا آشنایی کار داشت به کتک کاری می‌رسید🥲