2777
2789
عنوان

جوش شیرین و سرکه

135 بازدید | 9 پست

برای اولین باره میخوام از یه پاک کننده خونگی استفاده کنم میگن جوش شیرین و سرکه برای برق انداختن سینک و شیرآلات عالیه کسی تجربه داره؟

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چربی و از بین میبره. دمای محلول هم باید گرم باشه. ازین ترکیب برای از بین بردن لکه های روغن ماهیتابه ...

مرسی خواهری

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

شیرالات سرکه مایع ظرفشویی استفاده کردم

خواهری چند دیقه میزاری روی شیرآلات بمونه؟

رسوب رو میبره درسته؟

خواهری چند دیقه میزاری روی شیرآلات بمونه؟رسوب رو میبره درسته؟

رسوب می‌بره زیاد بگم زیاد ولی خو تمیز میکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

رسوب می‌بره زیاد بگم زیاد ولی خو تمیز میکنه

مرسی عزیزم 

سرکه سفید کافیه،، یه دستمال پارجه ای بگیر، اغشته به سرکه سفید کن و بکش رو سینک و شیرالات

اکه زیاد حرم داره بریز روی سینم و شیر چند دقیقه شد بشور

اگع بیش از حد کثیفه باید با سرکه وسیم نرم پاک کنی، چون تمیز نمیشه

من از سرکه سفید برای پاک کردن جرم سرامیک کف خونه استفاده میکنم، برق میندازه و درز بین سرامیک کاملا سفید سفید میشه

اما برای سرویس و حمام قبلا با مواد دیگه هم سرکه رو ترکیب کردم تاویری که حرمگیر داشت رو نداره

سرکه سفید کافیه،، یه دستمال پارجه ای بگیر، اغشته به سرکه سفید کن و بکش رو سینک و شیرالاتاکه زیاد حرم ...

مرسی خواهری😘