2777
2789

دانشگاه آزادیم 

یعنی یه آدم درست توشون نیست 

دخترا که کلا ژلن پسرا هم به هم پز ماشین و گوشی و لباسشونو میدن و دخترا حسودن و خودشونو تکه تکه میکنن که برا پسرا جلب توجه کنن یعنی رسما عقده ای خونست  من دلم خوش بود قدیما میرم دانشگاه دوست پیدا میکنم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

دانشگاه دولتیم نخاله و رو مخ داره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگووووومن امسال میخواستم برم دانشگاه آزاد🥲

یعنی یه مشت روانی عقده این بهت توصیه میکنم با دختراشون گرم نشی و هیچی راجب زندگیت نگی

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

سیسی‌ الان مدرسه هم همینه دخترا برا دخترا دلبری میکنن‌‌ ( دبیرستان مخصوصا ) 🦦😂🔪

عجب

قطعا همه اون مدلی که ‘به چشمتون اومده’ نیستن. کلی قشر ضعیف هم توی دانشگاه آزاد هستن. کلی بچه ی باهوش ...

هست اما من ندیدم به چشمم نخوردن

همه جا نخاله هست

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یعنی یه مشت روانی عقده این بهت توصیه میکنم با دختراشون گرم نشی و هیچی راجب زندگیت نگی

سرم رو بندازم برم کلاس بعد بیام خونه، فهمیدم

دیگه چی میتونی بهم راهنمایی کنی؟ راجع به دانشگاه آزاد و اینا

جدی بهش نیاز دارم

ویران‌گر اعظم هستم!