2777
2789
عنوان

تاحالا زندگی رو باختین؟

189 بازدید | 23 پست

به خودم اومدم دیدم خیلی چیزارو از دست دادم کلی زمان که دیگه به عقب برنمیگرده

حتی توضیح دادنشم سخته

فقط الان از خودم میپرسم چرا اینجوری شد؟

کِی انقدر همه چی تغییر کرد؟

انگار ادم قبلی من نبودم..

نپرسین چیشده فقط اگه شرایط منو دارین باهام حرف بزنین لطفا🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اول راهی 

باخت چیه 

تو هنوز زندگی رو شروع نکردی که باخته باشی 

خیلی وقت داری خیلی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من سه ساله زندگی رو باختم الان داغونم مرده متحرک من علتش میگم دوست عزیز برای دخترم انتخاب اشتباه کردم ب کسی دادمش که به هیچ‌وجه هییچ سنخیتی با خانواده ما نداره تا بمیرم خودم نمیبخشم اگه باختی که مد نظر توعه اگه قابل جبرانه جبرانش کن ولی من نتونستم طلاق دخترم بگیرم

تو اول راهی  باخت چیه  تو هنوز زندگی رو شروع نکردی که باخته باشی  خیلی وقت داری خی ...

ربطی به سن نداره درک کردن یسری چیزا

من مثل همسنو سالام نه تفریح دارم نه درسم خوبه ونه..

تنها خوشحالیم این بود افسردگی که یسال درگیرش بودم داشت خوب میشد که بازم مثل قبل شدم:)

من باختم بدم باختم ابروی شهر منو بردم سقف روی سرم خراب شده خرج منه زن من داره میده😆 گفتم حالت عوض بشه حالا جدا از شوخی،منم باختم خیلی زیاد تو زندگیم خیلی از چیزارو از دست دادم خیلی چیزارو نمیتونم تجربه کنم اصلا انگار جوونی نکردم همش سختی رنج عذاب حسرت...ولی بازم به اینده امیددارم امیدداشته باش تنها چیزی که باعث میشه ادامه بده ادم این زندگیرو