2777
2789
عنوان

عمل بینی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 28179 بازدید | 81 پست
سلام دوست عزیز نه متاسفاته اصلا

جچوری باهاش کناراومدی داری زندگی میکنی من دوماهه ازناراحتی نخوابیدم قرار ندارم زیرچشام کاملا چروک شده از بیخوابی از زنده بودن نفس کشیدن دارم نمیخوام ازجام بلندشم ازشدت افسردگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جچوری باهاش کناراومدی داری زندگی میکنی من دوماهه ازناراحتی نخوابیدم قرار ندارم زیرچشام کاملا چروک شد ...

عزیزدلم فعلا ماه های اول صبر کن

اگه خدایی نکرده بد هم بشه زمان همه چی رو حل میکنه

مجبوری که کنار بیای

جچوری باهاش کناراومدی داری زندگی میکنی من دوماهه ازناراحتی نخوابیدم قرار ندارم زیرچشام کاملا چروک شد ...

کجا عمل کردی عزیز؟

دقیقا چند مدت میگذره از عملت ؟

ترمیمی هستی یا عمل اولیه؟

منم ۵ ماه عمل کردم ولی اصلا راضی نیستم نه از فرمش ونه از حالتی که به چهرم داده 

بعد عمل زشت شدم 💔ونیاز به ترمیم دارم 

فرم نوک بینیم زشته وپره هامم جمع نشده

نه از نیمرخ ونه از روبه رو قشنگ نیست وتاثیر بدی رو کل چهرم گذاشته انگار سننم بیشتر میزنه باهاش😑برگردم عقب حتما عمل میکردم ولی تو انتخاب جراحم خیلی دقت میکردم وبا صبر وحوصله تصمیم میگرفتم💔اینکه جراحتون عالی نباشه تاثیری زیادی داره 

بینی منم گوشتی بود ولی دقیقارفتم پیش جراحی که از پسش برنمیاد وفرم نمیتونه بده به بینی 

برای ترمیم هم مجبورم برم جای دیگه چون فک نمیکنم جراحم بتونه واسه بار دوم چیز خوبی دربیاره برام 

درکل کل پروسه عمل یه طرف 

جراح یه طرف 

کار جراح عالی نباشه بعدش تو میمونی بایه بینی که کل تناسب چهرتو ریخته بهم وزشتت کرده:(واصلا گول اینستاگرام وکارایی که میذارنو نخورید 

وبه سبکی که جراح عمل میکنی خیلی دقت کنید

بعضیهاشون واقعا علم زیبایی ندارن

ترجیحا پیش جراحیعمل کنید که هم گوش وحلق وبینی باشه وهم جراح پلاستیک 

وخدا میدونه کی پولش جور بشه که بتونم برم ترمیم چهرم خوب بشه 

چون بینی قبلی خودم هنوز قابل تحمل تر بود برام تا اینی که الان تو چهرمه

قبلایه ارایشی میکردم الان حتی با ارایش هم به دلم نمیشینه چهرم

حسابی ذوقم کور شد اونم بخاطر یه انتخاب اشتباه💔

وخدا میدونه کی پولش جور بشه که بتونم برم ترمیم چهرم خوب بشه چون بینی قبلی خودم هنوز قابل تحمل تر بود ...

الهی عزیزدلم کاملا درکت میکنم

امیدوارم از این شرایط به زودی دربیای

هر سوالی داشتی من در خدمتم 🙏🙏🌺🌺