2777
2789
عنوان

عمل بینی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 28207 بازدید | 81 پست
دوستایی ک عمل کردین یعنی شکل دماغ بدتر شده؟

ببینید عمل بینی خوبه اگه مشکلی داشته باشه منتهی کل عمل یه طرف 

جراحی که انتخاب میکنی یه طرف 

خیلی دقت کنننن 

وبه نظرم بهترین انتخاب اینه که جراحی انتخاب کنی که سبک کارش طبیعی باشه ومطمئن باشی نسبت به کارش، شده زیادم خرج کن بهترین نتیجه رو بگیری

که کارت به ترمیم نکشه 

اگه خوب نشه ومشکل پیش بیاد برات وتاثیری بدی تو چهرت بذاره تحملش واقعا سخته چون هزینه کردی ولی نتیجش خوب نشه واقعا درد داره 

فقط تو انتخاب جراحت دقت کن همین 

دیر عمل کنی نتیجش عالی بشع می ارزه 

بعضی جراح های بینی واقعا درک کاملی از زیبایی ندارن ترجیحا برو پیش جراحی که هم گوش وحلق وبیننی باشه هم جراح پلاستیک 

جراح پلاستیکم باشه کافیع باید اشنا باشن کاملا اصول ومبانی زیبایی وجراحی رو بدون کت بینیت رو کاملا مناسب چهره خودت دربیارن 

همه چی کار  جراحی که انتخاب میکنی رو. درنظر بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراحی که ریسک عملش از بقیه کمتر هست رو پیدا کن وحتما هم باید کار ترمیمش عالی باشه تا اگه به هر دلیلی خوب نشد(پیش بهترین هم بری امکانش هست) بتونی واسه ترمیم به خودش اعتماد کنی

بنظرم جراح گوش وحلق وبینی به تنهایی کافی نیس باید حتما بورد تخصصی جراحی پلاستیک هم داشته باشه :(

سلام چی شدددد

سلام هنوزم رو حرفم هستم

عمل نکنید اگر مشکل چندانی ندارید

من تازه دو ماه هست که از افسردگی و دردهای صورتم کم شده

ظاهرمم اصلا دوست ندارم و تحلیل غضروف دارم نیاز به ترمیم

دارم 

امیدوارم بقیه اشتباه منو تکرار نکنن

چون بدترین روزهای عمرمو سپری کردم سر این عمل مسخره

سلام هنوزم رو حرفم هستمعمل نکنید اگر مشکل چندانی نداریدمن تازه دو ماه هست که از افسردگی و دردهای صور ...

سلام 

کردم 

خیلیم اذیت شدم

از اولم بینیم خیلی بد نبود

اما الان تازه روز پنجمه

نمدونم نتیجه چی میشه

فعلا ک افسرده نشدم

اما از کارو زندگیم افتادم

منم ....نابود شدم...

االان 8 ماه شده ولی من اصلا راضی نیستم 

بخدا میترسم ترمیم برم پیش جراح خودم 

اصلا فکرشم اذیتم میکنه 

دیگه توانشو ندارم برم بازم خوب نشه 

خیلی اعصاب خورد کنه واقعا 

االان 8 ماه شده ولی من اصلا راضی نیستم بخدا میترسم ترمیم برم پیش جراح خودم اصلا فکرشم اذیتم میکنه دی ...

من که عمرا برم پیش جراح خودم

حاضرم کلیمو بدم پولش بدم اما اصلا عمل نمیکردم...

منم از همینش میترسم نمیرم سمتش

عزیزم وقتی دکترت خوب باشه و دریت انتخابش کنی چرا باید بترسی

عمل بینی دیگه انقد عادی شده مثل اینه که بگی بچه دار نشو چون باید بری عمل کنی!!!

تهرانی؟

اگه تهرانی من با مهیار ابیلی عمل کردم خواستی برو مشاوره من خیلی راضیم

وااا خیلیم خوبه من کلینیک ماهرو عمل کردم خیلیم راضیم هم از فرمشهم تنفس اصن همه چیش

ماهرو کدوم دکتره؟

منم یک ماهه عمل کردم با مهیار ابیلی خیلی راضیم سوراخاش یکیه فرمشم واقعا به صورتم میاد به شوخی میگم کل عکسای قبلیمو بسوزونن😂