2777
2789

طرف شوهرش خیانتکاره،اخلاق درست نداره و اصلا زندگی زناشویی نرمال و درستی ندارن،پیشنهاد طلاق میدی یه عده به ادم میتوپن که مگه طلاق الکیه و چرا همش میگین طلاق و..😐پس دقیقا چه پیشنهادی بدیم؟😒

چون عادت دارن قضاوت کنن ودرموردهمچی نظربده

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چند روز پیش تو یه تاپیک یه خانومه اومد با من دعوا کرد😂😂😂برای اینکه من نظرمو گفته بودم به اون خانوم که کتک می‌خوری طلاق بگیر 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀

اینا میخان طرف بسوزه و بسازه

منم خانوادم از وقتی فهمیدن ک دارم کارای طلاقمو میکنم باهام چپ افتادن و میگن ما رسم نداریم طلاق بگیرن دخترامون 

گفتم باشه👍🏾

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

کسی که میاد تاپیک میزنه قطعا راهنمایی جز طلاق میخواد چون خودش بهتر از همه میدونه که باید طلاق بگیره نیاز نداره بقیه بهش بگن.لابد شرایط نداره

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا نباید کسی و تشویق به طلاق کرد چون اون چیزی که ما اینجا مشنویم یک طرف ماجراست شاید اگر پای حرفای ...

کسی که خیانت کرده دیگه نیازی به قضاوت و توضیح نداره

کسی که خیانت کرده دیگه نیازی به قضاوت و توضیح نداره

من و شما که ندیدیم دیدیم؟

من خانومایی رو دیدم که فقط توهم خیانت داشتن 

البته نمیشه به همه بسط داد الان خیانت هم زیاده ولی در کل ما که تو خونشون نیستیم 

اینا میخان طرف بسوزه و بسازه منم خانوادم از وقتی فهمیدن ک دارم کارای طلاقمو میکنم باهام چپ افتادن و ...

نه اصلا منظور من به شخصه سوختن و ساختن نبود اتفاقا آدم نباید با ذلت زندگی کنه ولی من نمیتونم طلاق و به شما پیشنهاد کنم خودت باید به این نتیجه برسی چون یه تصمیم خیلی مهمه

چراوقتی طلاق میگیرن مرد هیچی حرف نمیشنوه خونوداه اذیتش نمیکنن  ولی ازاونور برای خانومه همه خون ...

الان دیگه اینجوری نیست،امار طلاق بالاست و واسه اکثرا عادی شده بین اقوام دیدم خیلیا طلاق میگیرن و راحت میشن