2777
2789
عنوان

بتای ۵ کیا...

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 23 پست
منم هنوز میترسم ۱۵ روز روکین خوردم دیدم درد شدید پریودی دارم الان سه شبه قطع کردن بازم درد دارم میتر ...

من پشیمون شدم نرفتم با اورژانس 

اگه میرفتم میگفتن سقط بوده یانه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ میدونم گفتم باازمایش این تایم معلوم میشه

چرا عجله داری صبر کن فعلا 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
یعنی ممکنه باشم؟

انشاالله که باشی عزیزم ولی الان مشخص نمیشه هستی یا نه.

الان آزمایش زوده. صبر کن موعد پریودت که شد اونوقت آز بده معلوم بشه هستی یا نه

سر خودتو گرم کن کمتر بهش فکر کنی زمان زودتر بگذره

بتا میدادی مشخص میشد نرفتی ازمایش؟ : /discussion/topic/11979410/%d8%a8%d8%aa%d8%a7%db%8c-%db%b5-%da%a9%db%8c%d8%a7?postId=309159367

بتا هم دادم عددش ۳۰ بود 

شماهم چند روز دیگه دوباره بزن بی بی چک مارک روژان پیدا کنی خوبه ببین چی میشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بتا هم دادم عددش ۳۰ بود  شماهم چند روز دیگه دوباره بزن بی بی چک مارک روژان پیدا کنی خوبه بب ...

پس باردار بودی عزیزم سقط بوده. دیگه شنبه مجدد میرم ازمایش ۴۰ روز گذشته

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
پس باردار بودی عزیزم سقط بوده. دیگه شنبه مجدد میرم ازمایش ۴۰ روز گذشته

نمیدونم 😔

اوه ۴۰ روز 

پس دیگه حتما معلوم میشه 

خبر بدی بهم 

نمیدونم 😔 اوه ۴۰ روز  پس دیگه حتما معلوم میشه  خبر بدی بهم

اره ۲۲روز بعد رابطه از دادم منفی بود ۴ هفته بعد بی بی زدم هاله زد دو ساعت بعد مجدد ۵ هفته بعد زدم دو ساعت بعد هاله انداخت. قرص روکین خوردم درد زیر شکم گرفتم. اصن یه وضعیه. سینم نوکش گز گز میکنه درد میکنه دیوونه شدم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹