دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1753 عنوان بتای ۵ کیا... 470 بازدید | 23 پست کیا ۹روز بعد رابطه و ۱۰روز قبل پریود آز دادن و بتاشون ۵ بوده ولی بارداربودن فقط زود آز دادن؟من این شرایطو دارم ب نظرتون باردارم؟خیلی زود آز ندادم؟ ۹روز بعد ربطه ک ۱۰روزم به پریود مونده تویی زیباترینم 1402/06/16 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 عددش چه جوری نوشته هست برا من ۵.۰ نوشته بود گفتن منفی هست ولی تاپیک آخرم بخون چی شد لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1753 عددش چه جوری نوشته هست برا من ۵.۰ نوشته بود گفتن منفی هست ولی تاپیک آخرم بخون چی شد ... نوشته ۵> تویی زیباترینم
ghorube_khorshid عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2887 من سه هفته بعد رابطه از دادم میگم نکنه زود بوده تو ۹ روز بعد رفتی؟ دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 راهنمایی کنید مرسی بنظر من صبر کن فقط مثل من نشی که نمیدونم چی شد اگه سقط هم بود دکترم گفت نبوده چون قرص داد ولی ۲۰ روز شدید ها شدید خونریزی داشتم ۴ بسته تموم کردم یا بیشتر یادم نیست لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
ghorube_khorshid عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2887 عددش چه جوری نوشته هست برا من ۵.۰ نوشته بود گفتن منفی هست ولی تاپیک آخرم بخون چی شد ... برای سما اخرش مشخص نشد اون چی بود؟ دکتر نرفتی؟ دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 برای سما اخرش مشخص نشد اون چی بود؟ دکتر نرفتی؟ رفتم زیر بار نرفت چون قرص داده بود بهم گفت نبوده ولی بیست روز شدید تو عمرم اونجوری خونریزی نداشتم مثل روز دوم پریودی که خیلی شدید هست همه ۲۰ روز خونریزی داشتم لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
atefeh88 عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 6861 اسی خدایی خیلی زود رفتی ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
barangham عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4210 خیلی زود آز دادی بتای زیر ۱۰ هم منفی هست حالا صبر کن انشالله باردار باشی
ghorube_khorshid عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2887 رفتم زیر بار نرفت چون قرص داده بود بهم گفت نبوده ولی بیست روز شدید تو عمرم اونجوری خون ... منم هنوز میترسم ۱۵ روز روکین خوردم دیدم درد شدید پریودی دارم الان سه شبه قطع کردن بازم درد دارم میترسم دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9933 منم هنوز میترسم ۱۵ روز روکین خوردم دیدم درد شدید پریودی دارم الان سه شبه قطع کردن بازم درد دارم میتر ... قط کنی پریود میشی آزمایش دادی ؟ لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1753 عزیزم خیلی زود دادی. الان مشخص نمیشه یعنی ممکنه باشم؟ تویی زیباترینم
ghorube_khorshid عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2887 قط کنی پریود میشی آزمایش دادی ؟ همون سه هفته بعد رابطه از دادم منفی بود دیگه ازمایش ندادم. بی بی چکم دو هفته بعد ازمایش زدم دو ساعت بعد هاله انداخت.خدا کنه حالا پریود بشم سه شبه قطع کردم هنوز نشدم دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹