2777
2789

میشه خلاصشو بگی؟فیلترشکنم قطعه حوصله ندارم برم

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله که مهمتره 

این چرت و پرت های تنهایی رو قبول ندارم

چون وقتی شوهرت داغون باشه هم تنهایی 

اونجوری دیگه یه تنهای وابسته ای

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نظرمو فعلا درمورد عنوان تاپیکت میگم بااجازت🤌🏻:

من اولویت زندگیم تاالان درس بوده دانشگاهمم رفتم تموم کردم و منتظرم دو سه ماه دیگه برم سرکار خیلی تلاش کردم تا مستقل بشم یه روز و دستم تو جیب خودم باشه ولی دلیل نمیشه که بگم ازدواج مهم نیست و نمیخوام ازدواج کنم نه اتفاقا اگه مورد مناسبی پیش بیاد که بیشتر معیارهایی ک میخام رو داشته باشه حتما ازدواج میکنم🤌🏻💙

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

والا حوصله ندارم 

فقط میدونم شوهره فردا میگه آره فلانی بهتره و دوستت ندارم 

منتها خونت و ماشینت و شغلت ن خیانت میکنن ن گوه خوری

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
بله که مهمتره  این چرت و پرت های تنهایی رو قبول ندارم چون وقتی شوهرت داغون باشه هم تنهایی&nbs ...

استقلال مالی مهم ترین ویژگی یک فرده،اصلا هدف درس و تحصیل و تلاش و...اینه که برای شکمت محتاج نباشی

این حرفای تنهایی و...فقط برای کمک به مردسالاریه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

عزیزم آدم نباید به هر قیمتی ازدواج کنه. من اینجا خیلیارو دیدم بزور میخوان شوهر کنن دعا می‌نويسن هزارتا ایه و سوره میخونن تا یکی بیاد بگیرتشون. کلا هیچ زندگی جز ازدواج برای خودشون متصور نیستن. هیچ بفکر شغل و پیشرفت شخصی نیستن. ازدواج خوبه به شرط اینکه فرد خوب باشه. نه اینکه صرفا بخواد شوهر کنه

استقلال مالی مهم ترین ویژگی یک فرده،اصلا هدف درس و تحصیل و تلاش و...اینه که برای شکمت محتاج نباشی ا ...

اره ولی خب مگه میشه ادم تااخر عمرش تنها بمونه؟هرجوریم ک باشی تهش یه احساس نیاز به داشتن یه همراه و شریک زندگی داری مگه دختر مستقل که ازدواج هم کرده و سرکارشم میره کم هست؟

استقلال مالی مهم ترین ویژگی یک فرده،اصلا هدف درس و تحصیل و تلاش و...اینه که برای شکمت محتاج نباشی ا ...

فقط میخوان ازدواج کردن و فرزند آوری ترویج بدن حالا به هر روشی

خوبه دارن همینجا میبینن که بیشتر خانوم ها واقعا فقط بخاطر اینکه پشتوانه مالی که ندارن 

دارن با یه کمپوت ایدز و زگیل که هزار بار بهشون خیانت کرده 

سر میکنن

داشتن موقعیت اجتماعی زن تو جامعه یکی از بهترین نعمت هایی هست 

که نصیب یه زن میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کسایی هم که معتقدن تشکیل خانواده مهمتره زنایی که مدام دارن خیانت میبینن اما به خاطر یه لقمه نون مون ...

یکیش خود من بخدا بخاطر پولش موندم و بس به جز پول دیگه هیچ چیز خوبی نداره 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40