2777
2789
عنوان

خانومای امروزی متأهل بیایین 😬👌

479 بازدید | 31 پست

بچه ها این سوال برام خیلی مهمه میخوام بیشتر 28 ساله ها و نزدیک تو این رنج سنی بهم جواب بدن🤨

اگه یه انتخاب کودکانه و بدون فکر داشتید تو سن کم و اون انتخاب مثلا ازدواج بود و حالا یک بچه هم اضافه شده بود و بابای بچه از همون اول باهاش احساس غریبگی میکردینو هیچ صمیمیتی بینتون نبود و  بوجود هم نیومد و اولویت هاتون هم یه دنیا از هم فاصله داشت اما از لحاظ مالی تأمین بودین. ریسک میکردین که جدا بشین و برین دنبال خواسته های دلتون(با شرایط الان جامعه و اوضاع  یا نه؟؟؟ 

صادقانه جواب بدین؟

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم چوننن بچه دارم 

میرفتم مشاور حتما

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وقتی تنها مشکل دوست نداشتنه طرفه و طرف خوبه و از نظر مالی هم اوکی هس

سعی میکنم عشق رو تو زندگیم نادید بگیرم

بنظرم همیشه خوشبختی ۶ دنگ نیست و باید یه جای کار بلنگه

حالا که بچه هست بخاطر بچه تحمل کن

البته این نظر منه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من نه چون واقعا تو ی شرایط سختم ولی چون از لحاط مالی تامینیم و خودمم خیلی زرنگ و اهل تلاش نیستم قید خیلیدچیزا رو از جمله ازادی خودم تو زندگیم زدم بخاطر بچم ....مشکل من البته شوهرم نیست خانوادش هستن ک خیلی دخالت میکنن و فضولن

باید سنجید ک این شکاف چقدر عمیقه؟

قابل تحمل هست یا باعث آزارتون شده؟!

در هر حال باید خیلی برای این تصمیم دقت کرد چون شما مسئولیت خوشبختی یه بچه رو عهده دارید و تنها دو نفر نیستید

فِـلَـ𓂆ـسـطين 🇵🇸🤍

۳۰ سالمه جواب بدم؟

راستش نه جدا نمیشم چون هرکسی رو که نگاه میکنم ی عیب و ایرادی ازش پیدا میکنم که باعث میشه بدم بیاد.اگه همسرم برای خواسته هایی که دارم آزادم بذاره و از لحاظ مالی تامین باشم فکر عشق و عاشقی و اینکه یکی رو پیدا کنم که دوستش داشته و باشم رو از سرم بیرون میکنم چون اصلا از کجا معلوم که همچین کسی نصیبم بشه؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون بچه داری میگم نه . وظیفه داری پای مسئولیت بچه ات وایسی . بعدش هم دیدگاهتو نسبت به همسرت عوض کن همونقدر که تو عوض شدی اونم عوض شده . بهش با یه دید تازه نگاه کن شاید از نو اتفاقی افتاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نه

نه به خاطر دل و نه به خاطر شرایط مالی 

بخاطر بچه ها که آسیب نبینن جدا نشو 

عمه شوهرم به خاطر دلش طلاق گرفت الان چند ماهه زیر خاکه خودکشی کرد

سه تا دختر داشت اولی مجبور شد ازدواج سفید بکنه دومی معتاد شد و با یه معتاد دیگه ازدواج کرد سومی شیشه میکشه آواره و کارتون خواب شده فقط 16 سالشه 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی