2777
2789
عنوان

خانومای امروزی متأهل بیایین 😬👌

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 31 پست
سلام عزیزم خوبی یه سوال داشتم شما ویتامین ای و سی خوردی برای چشم رنگی شدن بچه ؟ تاثیر داشت؟

سلام عزیزم از ماه های اول حتما ویتامین سی بخور اره رنگ چشم و مو رو روشن میکنه 

من خیلی آب انار و دمنوش به و سیب هم خوردم اما چند ماه آخر الان موهای پسرم یکمی بوره و چشماشم روشن تره 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

27 سالمه مجردم

ولی فک میکنم که جدا نمیشدم ...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

در همچین موقعیتی هستم ، تا اخر عمرم هم نمبتونم دل ببندم بهش ، ولی دارم ادامه میدم ب طلاق فکر هم نمیکنم ، پسرمم پنج سالشه 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بستگی داره 

اگه میبینی شوهرت خوبه از لحاظ مالی تامینی 

چشمش پاکه و هرز نمیپره 

خیانت نمیکنه 

باهاش کنار بیا 

بالاخره توام بهش حس پیدا میکنی 

من فقط در صورتی جدا میشم ک یا طرف معتاد باشه یا خیانت کار و هرزه و هوس باز 

فقط مرد هوس بازو هیچ کاریش نمیتونی بکنی چون هر روز بهت خیانت میکنه 

فقط در این صورت طلاق بگیر 

من تواین وضعم ولی خب میدونم از خیلی ازمردا بهتره و ازلحاظ مالی خودم و بچه هام تامین هستیم براهمین ریسک نمیکنم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

خیر به هیچ وجه با وجود یه بچه جدا نمیشم،چون مسلما بعد از جدایی هم همه چی گل و بلبل نیست و هیچ تصمینی هم نیست که شوهر بعدی هم شش دانگش کامل باشه مطمئن باش بعدی به جای یه مشکل دو مشکل خواهد داشت تو اکثر مواقع 

قبل از اینکه بچه دار بشی باید به این مسئله فکر میکردی بچت گناه داره اگر جدا بشی هم باید مادر خوبی باشی هم ی پدر که در این حالت دیگه وقتی هم برای خودت نمیمونه و نه تنها برد نمیکنی بلکه ی بچه رو هم از حقش دریغ میکنی برو مشاوره و سعی کن در کنار زندگی مشترک به علایقت هم برسی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خیر

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺