عزیزم درسته که میگن اونجا قیمتا بالاست و شرایط زندگی برای یه دانشجو سخته؟
و اینکه کلا بین کانادا و انگلیس واسه مهاجرت تحصیلی کدوم بهتره از نظرتون
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا خیرت بده این هفته میخواستم برم دفتر مهاجرتی ولی میدونم بخاطر پول هم شده ممکن اطلاعات درستی نگیرم
و اما سوالم کسی که کنکور بده اما رشته و دانشگاه خوب نیاره، امیدی به پذیرش مهاجرت تحصیلی با رشته ریاضی هست ؟
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
قیمتا بالاست ولی به طبع درامد ها هم بالاست عزیزم اگه دانشجو فاند نداشته باشه بله سخته براش و هزینه ...
ممنونم ازت🩵 انشالله به سلامتی و دل خوش بری
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
پذیرش برای مستر و ارشد ؟ بله حتی از دانشگاه ازاد ولی معدل و رزومه ی خوبی باید داشته باشین
معدل دیپلم ؟ آخه نمیخاد دانشگاه بره بلافاصله بعد گرفتن دیپلم
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
هر دانشگاه متغیره ولی معمولا اگه فاند ندارین میگن به اندازه یک شهریه و ۶ ماه هزینه زندگی که تمکن ی ...
تمکن یک روزه ؟ یعنی چی🤔
خب همون شهریه و هزینه 6 ماه حدودی میشه بگید چقدر در میاد؟
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
اها منظورتون این هست بعد دیپلم مهاجرت کنه برای دانشگاه ؟ بله امکانش هست ولی خب ریز نمرات دیپلم باید ...
مرسی عزیز ، آخه یکی گفت امکانش صفر یا پایین یکم نگران شدم
نمرات a یا bحدودا یعنی چی ؟