2777
2789

خیلی وقت پیش تاپیک زده بودم که خیلی کامنت داشت و اونو بستم

اطلاعاتم خیلی عالی نیست ولی چون هم تو مسیرش بودم هم با مهاجرا در ارتباطم تا حدودی سردر میارم

همزمان درگیر کارامم ولی همه رو جواب میدم 

Second Baby is loading 👶🏻

عزیزم درسته که میگن اونجا قیمتا بالاست و شرایط زندگی برای یه دانشجو سخته؟

و اینکه کلا بین کانادا و انگلیس واسه مهاجرت تحصیلی کدوم بهتره از نظرتون

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

کسی که وکیل باشه میتونه اقامت بگیره اونجا

بستگی داره

اگه رزرومه ی بین المللی و حقوق بین الملل خونده باشه بله احتمالش هست

در غیر اینصورت نه چون قوانین کاملا متفاوته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرت بده این هفته میخواستم برم دفتر مهاجرتی ولی می‌دونم بخاطر پول هم شده ممکن اطلاعات درستی نگیرم 

و اما سوالم کسی که کنکور بده اما رشته و دانشگاه خوب نیاره، امیدی به پذیرش مهاجرت تحصیلی با رشته ریاضی هست ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

عزیزم درسته که میگن اونجا قیمتا بالاست و شرایط زندگی برای یه دانشجو سخته؟ و اینکه کلا بین کانادا و ...

قیمتا بالاست ولی به طبع درامد ها هم بالاست عزیزم

اگه دانشجو فاند نداشته باشه بله سخته براش و هزینه هاش زیاد میشه

انگلیس برای کالج

کانادا برای دانشگاه و زندگی 

چون کانادا پل ارتباطی ای میشه برای امریکا و کشورای توسعه یافته

خدا خیرت بده این هفته میخواستم برم دفتر مهاجرتی ولی می‌دونم بخاطر پول هم شده ممکن اطلاعات درستی نگیر ...

پذیرش برای مستر و ارشد ؟

بله

حتی از دانشگاه ازاد

ولی معدل و رزومه ی خوبی باید داشته باشین

تمکن مالی برای مهاجرت تحصیلی چقدر میخواد

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

قیمتا بالاست ولی به طبع درامد ها هم بالاست عزیزم اگه دانشجو فاند نداشته باشه بله سخته براش و هزینه ...

ممنونم ازت🩵 انشالله به سلامتی و دل خوش بری

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

تمکن مالی برای مهاجرت تحصیلی چقدر میخواد

هر دانشگاه متغیره

ولی معمولا اگه فاند ندارین میگن به اندازه یک شهریه و ۶ ماه هزینه زندگی

که تمکن یک روزه میتونین بذارین 

پذیرش برای مستر و ارشد ؟ بله حتی از دانشگاه ازاد ولی معدل و رزومه ی خوبی باید داشته باشین

معدل دیپلم ؟ آخه نمیخاد دانشگاه بره بلافاصله بعد گرفتن دیپلم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هر دانشگاه متغیره ولی معمولا اگه فاند ندارین میگن به اندازه یک شهریه و ۶ ماه هزینه زندگی که تمکن ی ...

تمکن یک روزه ؟ یعنی چی🤔

خب همون شهریه و هزینه 6 ماه حدودی میشه بگید چقدر در میاد؟ 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

معدل دیپلم ؟ آخه نمیخاد دانشگاه بره بلافاصله بعد گرفتن دیپلم 

اها منظورتون این هست بعد دیپلم مهاجرت کنه برای دانشگاه ؟

بله امکانش هست ولی خب ریز نمرات دیپلم باید a یا نهایتا b باشه برای دانشگاه های خوب و متوسط اینجا 

اها منظورتون این هست بعد دیپلم مهاجرت کنه برای دانشگاه ؟ بله امکانش هست ولی خب ریز نمرات دیپلم باید ...

مرسی عزیز ، آخه یکی گفت امکانش صفر یا پایین یکم نگران شدم 

نمرات a یا bحدودا یعنی چی ؟