gisoookhanom مدیر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 عنوان باشوهرم دعوام شد | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 55 پست فقط بگید الان چیکار کنم اروم شم بیش از حد معمول عصبانیم 1402/06/15 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 ععععع نمیدونستم پس تا الان با این راهکارم باعث سکته چندین نفر شدم همش جلوم باد معده میداد بیرون منم حرصی شدم یهو دسشوییش گرف منم واس ای ن ک حرصش بدم رفتم دسشویی گفتم نمیام بی ون داد و بیداد ک بیا بیرون ریختاخرش پا برهنه اومد جلوم ر....ید
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 عزیزم با کتک کاری مسئله تون حل نمیشه دوتا ادم بزرگید هرکدومتون برای خودتون شخصیت دارید باید اول اروم ... واقعا خیلی خیلی عصابمو خورد کرد
parvan۱۷ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2067 از سر پله ها چنتا دمپایی پرتش کردم اومد بالا فش داد دوباره حرصی شدم گزاش رف😏 حالا من اگه از این کارا بکنم باید فاتحه خودمو زندگیمو بخونم. مگه دیگه ول میکنه .
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 حالا من اگه از این کارا بکنم باید فاتحه خودمو زندگیمو بخونم. مگه دیگه ول میکنه . ملاحظه همسایه هارو کردم وگر نه چنتا فوش رکییییک هم میدادم
x__x عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4505 همش جلوم باد معده میداد بیرون منم حرصی شدم یهو دسشوییش گرف منم واس ای ن ک حرصش بدم رفتم دسشویی گفتم ... با پرهنه اومد داخل دسشویی ر*د؟ 😐شتحالا یه گوز ارزش اینو نداره دعوا کنی فردا دعوات شدت گرفت به طلاق کشید میخایی بگی گوزو بود منم طلاق گرفتم؟ 😟😐 ...What the fu
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 باش بگو جوری اعصابم خوردشد ک بعد اون کارش اومدم نشستم گریه کردم
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8068 همش جلوم باد معده میداد بیرون منم حرصی شدم یهو دسشوییش گرف منم واس ای ن ک حرصش بدم رفتم دسشویی گفتم ... 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯بزار باور نکنم چندسالتونه؟چرا اخه اینجوریباورم نمیشه 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 با پرهنه اومد داخل دسشویی ر*د؟ 😐شت حالا یه گوز ارزش اینو نداره دعوا کنی فردا دعوات شدت گرفت به ... اره بخدا🥲بابا هی میگم نچسسسسس من به بو حساسم همش اوق میزنمدست و پامو میگیره میچسع
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 بزار باور نکنم چندسالتونه؟چرا اخه اینجوری باورم نمیشه ۲۵به قران راس میگم شما بودید عصابتون خورد نمیشد
x__x عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 4505 اره بخدا🥲 بابا هی میگم نچسسسسس من به بو حساسم همش اوق میزنم دست و پامو میگیره میچسع 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...What the fu
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ... واقعا اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم
خدایاحاجتمرارواکن عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 8068 ۲۵ به قران راس میگم شما بودید عصابتون خورد نمیشد واقعا شوهرت مشکل داره.کسی که دست وپاتو میگیره انقدر بیتربیته .ببرش دکتر درمانش کنهرچند شماهم کارت بد بوده همچین موقعی اینجوری حرصش دادی وتلافی کردی که باعث شه اینجور اتفاقی بیفته 🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
gisoookhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 542 از نظر علمی پیاده روی خیلی خیلی ارومت میکنه امتحانش کن اخه هوا هم گرمه