2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن وسایلو بشکن.چیزی جا نندازیا.این روزا که همه چی ماشالله ارزونه میخری بجاش.کل وسایلو با ی تومن میخ ...

هوفففففففف

خودشم گمشده رفته بیرون وگر نه میرفتم حداقل خودشو میزدم چ میدونم موهاشو میکشیدم

خو پ چیکار کنمممن

برو یه دوش بگیر .چایی قهوه ای دمنوش یاهر چیزی که دوست داری بخور .اهنگ اروم گوش کن. کتاب بخون. ارایش کن لاک بزن..وسایلهای اتاقتو جمع کن کارهای خونه کن و....

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
بنظرتون بزنم از وسایل های خونه بشکونم

به خودت خسارت نزن.

من وقتی خیلی عصبانی میشم توی بالش فریاد میزنم انرژیم خالی بشه. همسایه ها هم صدام رو نمیشنوند.

صورتت رو بذار تو بالش فریاد بزن آروم میشی.

به خودت خسارت نزن. من وقتی خیلی عصبانی میشم توی بالش فریاد میزنم انرژیم خالی بشه. همسایه ها هم صدام ...

از سر پله ها چنتا دمپایی پرتش کردم اومد بالا فش داد دوباره حرصی شدم گزاش رف😏

عزیزم حین عصبانیت خواب خوب نیست اصلا دور ازجون باعث سکته میشه

ععععع نمیدونستم پس تا الان با این راهکارم باعث سکته چندین نفر شدم

...What the fu                                                      
از سر پله ها چنتا دمپایی پرتش کردم اومد بالا فش داد دوباره حرصی شدم گزاش رف😏

عزیزم با کتک کاری مسئله تون حل نمیشه دوتا ادم بزرگید هرکدومتون برای خودتون شخصیت دارید باید اول اروم باشید بعد مشکل رو حل کنید

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.