2777
2789
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

🫡🫡🤐🤐🤐

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
واقعا شوهرت مشکل داره.کسی که دست وپاتو میگیره انقدر بیتربیته .ببرش دکتر درمانش کن هرچند شماهم کارت ...

خب اخه خیلی حرصم داد واقعا دستامو گرفته بود کو   نشو چسبونده بهم داشت می   چسید از بو خفه شدم همش اوق میزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم

😕باز ژاپنی جایی بودی میتونستن از گوز شوهرت برقی چیزی تولید کنن توام پولدار شی ولی اینجا به درد نمیخوره استعداد گوزو بودنش

...What the fu                                                      
واقعا اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم

بنظرم شب اومد خونه بدون دعوا مسئله رو حلش کنید.خیلی کارهر دوتون زشت بوده و غیر قابل باور.

سنتونم کم نیست 

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
خب اخه خیلی حرصم داد واقعا دستامو گرفته بود کو   نشو چسبونده بهم داشت می   چسید از بو خفه ...

😦😕بر اساس تجربه و دیده ها دیگه داره تاپیکت فانتزی میشه و غیر قابل باور 😐😑

...What the fu                                                      
بنظرم شب اومد خونه بدون دعوا مسئله رو حلش کنید.خیلی کارهر دوتون زشت بوده و غیر قابل باور. سنتونم کم ...

شب ک بیاد خونه میام اتاق اصلا راش نمیدم پیشم گمسه بره بیرون بخوابه

😦😕بر اساس تجربه و دیده ها دیگه داره تاپیکت فانتزی میشه و غیر قابل باور 😐😑

به قران به خدا راس میگم باور کن

عین حقیقت رو گفتم

کار همیشه شه شبا انقد ول میکنه منم اوق میزنم اشک از چشمام میاد اونم میخنده

به قران به خدا راس میگم باور کن عین حقیقت رو گفتم کار همیشه شه شبا انقد ول میکنه منم اوق میزنم اشک ...

یاد کارتون لارو ها افتادم دوتا کرم بودن یکی قرمز یکی زرد قرمزه عصبی بود بعد زرده دم به دقیقه میچسید 😂😂

...What the fu