2777
2789
عنوان

کیا بچه سه ساله دارن؟من دیگه واقعا کم اوردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجایییی دی زایمانمه🤣🤣🤣

پسر منم ۴ سالشه فوق العاده لجباز و شیطون تازه بد غذا بردمش بهداشت میگه وزنش از حد نرمال کمه نمیدونم چیکار کنم دارو مولتی ویتامین میدم غذاهایی که دوست داره میپزم و عادت بدی هم که یاد گرفته مدام دستش تو دهنشه و ناخن می جوه نمیدونم چکار کنم از سرش بپره این عادت 

عزیزم به کار بگیرش ببین همه بچه ها همینجورین مثلا بهش بگو برو پوشک خواهرتو بیار محبت هم بهش زیاد بکن ...

وقتی ازشون کار میگیری خودش یه مصیبت دیگه میشه آخه.

پسر من بااااید پوشک داداشش رو خودش ببنده 😐 یعنی من آماده میکنم اون فقط چسبشو میزنه. ولی یا الکی لفت میده، یا شکم بچه رو عمدا فشار میده، یا قلقلکش میده... اگرم خودم ببندم اونقدر داد و بیداد می‌کنه که شلوار بچه رو در بیارم، پوشکو باز کنم دوباره ببنده 🤦

وقتی ازشون کار میگیری خودش یه مصیبت دیگه میشه آخه. پسر من بااااید پوشک داداشش رو خودش ببنده 😐 یعنی ...

آخ پسر بچه ها بد جنس تر هستن 

فقط باید محبتتون و بیشتر کنید 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

همین الان دارم گریه میکنم میگم خودمو بکشم خلاص شم دخترم دوسالشه حالا لجبازو شلوغ نیس ولی یه هفتس مریض شده هیچییییییی نخورده هیچی همش باقاشق دنبالشم ازاونور یبوست گرفته پی پی نمیکنه کارای خونه دست تنها داغونم

پسر کوچولوی ۳ ساله ی منم همینه

اما اقتضای سنشونه

من آخر شب ها وقت خواب همش حرف میزنم که برای بعد ها یکم بهتر بشه

مثلا میگم ممنون که امروز هسته شلیل گذاشتی ظرف ولی اخر شب انداختی زمین

مامان خسته شدم تمیز کردم

فردا بنداز اشغالی چشم ؟

این یه مثال بود

فرداشم تکرار می کنه چون براش جالب جلب توجه کنه

ولی شب حرف زدن به نظرم خوبه

باید صبور بود و فکر کنی همه بچه عا یه اذیتی دارن مامان کلافه کنن

تپ بایدزرنگ تر ازدخترت باشی که کلافه نشی

دقیقا دخترمنم همین بود الان ۶سالشه و داروی بیش فعالی مصرف میکنه

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

پسر منم سه سالشه از روزی ک بدنیا اومد همش جیغ می‌کشید اذیت می‌کرد حتی الان ک ۳ سالشم شده دقیقا مث دختر شماس.خیلی عصبی و لجبازی همش گریه میکنه اگه کاری ک میخاد رو نکنم تا ۲ ساعت جیغ میکشه.تازه من یه بچه ۶ ماهه هم دارم ولی بازم تحمل میکنم بهش زیاد محبت میکنم مدام بغلش میکنم تا آروم بشه.طبیعیه تو این سن انقد شیطنت کنن.نزنش گناه داره باهاش لجبازی کنی بدتر میشه.سعی کن بهش آرامش بدی

پسرمن ازدوسالگیش شروع شد تا چهارسالگی ایقد اذییت کردیعنی ازساعت نه صبح گریه میکرد تادوسه ظهر یکسره ها خودشو میزد اصلا یک وضعی همسایه هامون تعجب میکردن که ما بااین بچه چکارمیکنیم مگه سرهرچیزی که میخواست و نمیشد ساعتها خودشو میزد گریه میکرد توکوچه اصلا آبرو ریزی میکرد تمام صورتم همیشه خونی بود جای چنگاش من  مردم زنده شدم الان خداروشکر خوب شده ۶سالشه