2777
2789
عنوان

کیا بچه سه ساله دارن؟من دیگه واقعا کم اوردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 103 پست
بچه ها از ۴ تا ۶ سالگی لجباز میشن ، یعنی دوره های ۳ تا ۶رماه دارن خوبن یهو بد میشن  ولی تو این ...

مرسی عزیزم همچنین پسر گل شما، البته چیزی که من مطالعه کردم لجبازی تقریبا از دو سالگی شروع میشه ،در سه سالگی به اوج میرسه ، دختر استارتر هم سه ساله هستن، و بنا بر رفتاری که والدین داشتن توی همین دو سه سالگی این لجبازی می‌تونه فروکش کنه و یا به سن های بالاتر و حتی بزرگسالی برسه. 

من خودم خیلی خطا هم دارم ولی تمام تلاشمو میکنم بهترین رفتار رو باهاش داشته باشم، گاهی میشه و گاهی نمیشه، ولی خب بچه داری خیلی سخته از همه نظر، همیشه آدم نیاز به راهنما داره.

بچه ها از ۴ تا ۶ سالگی لجباز میشن ، یعنی دوره های ۳ تا ۶رماه دارن خوبن یهو بد میشن  ولی تو این ...

بچه ها حتما با هم متفاوتن عزیزم ولی تربیت صحیح خیلی کمک می کنه به آرامش والد و کودک، دختر من سه ساله است و بی نهایت حرکتی و پر جنب و جوش ، خیلی استقلال طلب ، با این حال لجباز و جیغ جیغ کن نیست . یاد گرفته خواستش رو درست میگه، اگر موافقت نشد، مذاکره می کنه واقعا و توضیح میده، اگر موافقت نشد، ناراحت میشه و یکم گریه می کنه ممکنه، بعدم باهاش بیشتر همدلی می کنیم و با هم یه راه جایگزین پیدا می کنیم. به لجبازی نمی رسه مگر وقتی خیلی خیلی خسته یا خیلی گرسنه باشه.

انشالا خیلی زود بچه ی شما هم لکنتش خوب میشه

من اطرافم زیاد لکنت داشتن با کلاس و کارگاه و تمرین و آرامش به مرور رفع شده کامل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم همچنین پسر گل شما، البته چیزی که من مطالعه کردم لجبازی تقریبا از دو سالگی شروع میشه ،در س ...

از چهار تا ۶ سالگی اوجش هست 

من پسرم قبلا اصلا لجباز نبود 

ولی اینم میگذره ، مهم اینه که هرکسی بهترین رو برای بچه اش میخواد و بهترین تربیت رو براش

هیچکدوم از این شیوه ها هم بد نیست قطعا همون طور که شیوه شما جایی به دردمن میخوره ،شیوه من هم به درد شما میخوره 

زندگیت سراسر لبخند و عشق❤️❤️❤️

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بچه ها حتما با هم متفاوتن عزیزم ولی تربیت صحیح خیلی کمک می کنه به آرامش والد و کودک، دختر من سه ساله ...

پسر من گفتار درمان می‌ره و خدا رو شکر خیلی بهتر شده ، قطعا تربیت خیلی مهمه 

ولی بچه ها واقعا فرق دارن الان من دختر و پسرم تو یه خونه و یه تربیت هستن کلی فرق دارن 

دخترم آروم و منطقی ولی پسرم نه 

البته که خوب اون شرایطش فرق داره ولی مطمئنم با آرامش اونم درست میشه ، ان شاالله وارد مدرسه که شد اونم عین خواهرش و بقیه بچه ها از همه نظر سرآمد بشه

من پسرم بی نهایت مودبه ،وقتی هابی که لج نمیکنه اینقدر آقا میشه 🤪🤪 ولی لج که می‌کنه 🤭🤭🤭🤭 وای وای وای 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ما هم گاهی یه صحبتهایی باهاش میکنیم. البته نمی‌دونم از نظر روانشناسی درسته یا نه، چون یه کم بهش عذاب ...

عزیزم احساس گناه دادن به مرور زیاد بشه در دراز مدت آسیب زنندست

در کنارش حتما تشویقی و تحشینی باشه که سر خورده نشه

ممنون از همه ی دوستایی ک وقت گزاشتن و جواب دادن استفاده کردم از راهنمایی هاتون

عزیزم،پستها رو نخوندم.ولی اگه کسی پیشنهاد نداده،من میگم ببر کلاس فن بیان.

کاملا موثر و تاثیر گذاره.تجربه شده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

اگر کسی میدونه ممنون میشم یه کتاب برام معرفی کنه برای تربیت کودک 

من کتاب مادر کافی رو خوندم و تربیت بدون فریاد هم دارم میخونم. از این دومی خوشم اومده، فعلا که وسطهاشم و بچه‌ها فرصت نمی‌دن تمومش کنم. 

به نظرم بیشتر از کتاب خوندن آرامش داشتن مهمه که بتونیم به چیزایی که می‌خونیم و میشنویم فکر کنیم و تو زندگی پیاده‌شون کنیم.