2777
2789
عنوان

کیا بچه سه ساله دارن؟من دیگه واقعا کم اوردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2919 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مشغولش کنی، داداش منم خیلی شلوغه و لجبازه البته ۹ سالشه🙄 ولی از وقتی کلاس تکواندو ثبت نامش کردیم و استخر و شنا هم با دوستای مدرسه میره ، روضه میریم می‌بریمش با بچه های اونجا بازی میکنه و با بچه های همسن و سال خودش خیلی بهتر شده پارک هم زیاد ببر 

نمیفهمه بخدا

میفهمه چرا نفهمه اگه گریه کرد سریع حرفشو گوش نده بعد براش توضیح بده اونقدر تکرار کن تا متوجه بشه هی با محبت تکرار کن 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

میره ردبیکا فیلمای کانال گیز مزو میبینه یا بازی دانلود میکنه واس خودش منم کلا بازارو پاک کردم

بچه سه ساله یاد داره واقعااا🤦🤦منم پسرم سه سالشه تا الان یه بارم نزاشتن دست به گوشی بزنه ،ولی دیگه تو این سن لجبازیه یه موقع به حرفم گوش میده انجام میده ، یه موقع هایی دیگه چشماشو می‌بنده و داد میزنه و لباسامو میکشه 🤦منم خیلییییی عصبی میشم و لج میکنم باهاش

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

بچه من پنج سالشه، یه کوچیکترم دارم. دائم کوچیکه را میزنه، اذیت میکنه، لجبازه بگی فلان کارا کن میگه نه بگی نکن انجام میده، بگی بخور میگه نمیخورم بعد که جمع کنم جیغ میزنه میخوام بخورم، همش سوال میپرسه این چیه، صدای چیه، یه چیز را با اینکه میدونه هزار بار میپرسه، تو خیابون باشیم هر ماشینی رد شه میگه این چیه صدای چیه؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

سه سالشه باورت میشه غصه بخونم براش باید ده بیست بار بخونم

عیب نداره عزیزم بخون براش 

مگه چی میشه، بخدا منم خیلی کم حوصله عصبی بودم ولی ۴ ماهی میشه رو خودم کارکردم صبرمو بیشتر کردم و واقعانم نتیجه دیدم پسرم رفتاراش خیلی بهترشده، بیشتر به حرفم گوش میده

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
اینقد اذیت میکنه میخاد به اون بیشتر توجه کنم ولی بازم باید دخترمو شیر بدم و پوشک عوض کنم اصلا نمیذار ...

عزیزم به کار بگیرش ببین همه بچه ها همینجورین مثلا بهش بگو برو پوشک خواهرتو بیار محبت هم بهش زیاد بکن 

دختر داییم من حدودا ۶سالش بود یکبار دست خواهر چند ماهش و گاز گرفت 😑😑مامانش داشت ظرف می شست 

بچه اینقدر دردش گرفت که از درد کبود شد 

مادرش نفهمید ولی از دهن دختر داییم پرید گفت که یکوقت بچه رو گاز نگیری دردش میاد گریه می‌کنه باشه ؟

آخه من دختر دایی هام و بزرگ کردم حزفاشون و بهتر میفهمم 

الان همین خواهر کوچیکه بیشتر به حرف من گوش می‌کنه تا پدر و مادرش 

دیگه از اون به بعد اصلا زن داییم بچه رو تنها نذاشت تا این مدرسه رفت و یکم به عقل اومد 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

پسر منم گاهی بدجور اعصابمو خورد می‌کنه. الان پنج سالشه بهتر شده، یه دوره واقعا بیچاره‌م کرده بود. 

ما فقط سعی میکردیم در موقعیتی که لجبازی کنه قرار نگیریم. مثلا کاری که میدونستیم الان گیر میده انجام بدیم قبل از گفتنش خودمون انجام می‌دادیم! چیزی که می‌خواستیم بهش ندیم سعی میکردیم اصلا نبینه و یادش نیفته، و گاهی هم اگه چیزی رو میخواست بدون چون و چرا قبول میکردیم، چون بهتر از این بود که با اصرارش تسلیم بشیم!

بچه دومم الان دو سالشه. اون اینجوری نیست، یا هنوز به این مرحله نرسیده‌.