2777
2789

دوستان من ۱۰ سال پیش گواهی گرفتم دیگه نشستم پشت فرمون یه دو جلسه هم چند سال پیش رفتم یکم راه افتادم باز نرفتم الان دوباره میخوام برم  و اینسری واقعا جدیم  ولی میترسم نتونم کیا  مثل منن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ثبت نام کردم اما نمیخوام برم دیگه

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 

اگه قراره گواهینامه بگیری و نشینی پشت ماشین

بهتره اصلا نگیری 

چون اینجوری حرص و اعصاب خردی بیشتری برات داره 

که گواهی بگیری 

ولی پشت ماشین نشینی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من سال ۸۴ گواهینامه گرفتم تا سال ۸۹ ننشستم پشت ماشین چند سال نشستم تا سال ۹۵ دوباره ماشینم رو فروختم بی ماشین شدم تا آبان ۱۴۰۱ خلاصه یه پراید خریدم یه شب با شوهرم رفتم تو خیابون و همه چی یادم اومد

میگفتم به شوهرم یادم نیست کدام کلاج هست کدام ترمز شوهرم میخندید 

تا نشستم اتوماتیک همه چی یادم اومد

الانم خدا رو شکر رانندگي میکنم 

فقط نترس 

نهایت دو جلسه بروتعلیم همه چی یادت میاد 

من سال ۸۴ گواهینامه گرفتم تا سال ۸۹ ننشستم پشت ماشین چند سال نشستم تا سال ۹۵ دوباره ماشینم رو فروختم ...

احساس میکنم باید ۵ جلسه بردارم فعلا گفتم ۳ جلسه برم  جلسه اول رفتم احساس میکنم قبلا بلدتر  بودم جلسه ای ۳۰۰ میگرن زیاده به نظرتون ۵ جلسه بردارم؟