2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک چهل میلیون تو هشت ماه خرج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فانیل داشتیم زن ۲۰ سال از مرده جوان تر بود کلی پول و ثروت داشتن ،خیلی پولدار بودن ولی این زنه توی خونه داغون بود می میگفتیم فلان جیز رو بخر میگفت نه بذار خونمو بسازم فلان چیز رو میخرم،مرد بنده خدا اون خونه رو هم ندید بعد شوهرش رفت یه زن جوان که دخترم بود گرفت اورد قشنگ زنه رفت توی خونه جدید

زن بودن تو مادر و همسر خلاصه نمیشه..

فعلا که تو جامعه ما اصلی ترین نقش زنان همینه و متاسفانه زنی که مادر میشه کلا خودشو فراموش میکنه و همه وقت و انرژیش میره برای بچه ها و همسر 

خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
خب دلیلت چیه که مخالفی؟

مخالف هست باشه ولی یاد بگیره نظرش درست بگه من نمیدونم انگار بهشون مدال میدن سریع میگن به توچه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
فعلا که تو جامعه ما اصلی ترین نقش زنان همینه و متاسفانه زنی که مادر میشه کلا خودشو فراموش میکنه و هم ...

توی استخر نگاه میکردم زنای که زایمان گردن و بچه دارن چقدر هیکلتشون بد شده یعنی انگار خودشون ول کردن با خودم گفتم مادر شدن اینه دوست ندارم اصلا

یکی از دوستای مامانبزرگم از کانادا اومده بود خداشاهده هشتاد سالش بود اینقد امید به زندگیش بالا بود تو اون سن باشگاه می‌رفت و پوستشو کشیده بود و تازه یه گربه و به سرپرستی گرفته بود چقد خرج اون میکرد

صبحانه تخم مرغ و آووکادو میخورد، رژیم خاص داشت

موها و دندونای و پوست سالم

حالا ما از سن بیست سالگی پس انداز کنیم و طلا بخریم یه پیتزا خوردن ولخرجیه