2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک چهل میلیون تو هشت ماه خرج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 67 پست
عزیزم حداقل روتین یه خانم شامپو و ماسک موی مناسب موهاش روتین پوستی یه ضد آفتاب و شوینده و ابرسان ...

براکسی که حقوق شوهر ماهی 7میلیونه بله ک 3تومنم با کافه و رچتین پوستی ک چندسالیه کد شده ولخرجیه..ادمی ک سقف بالای سرش نباشه ی وسیله نقلیه درست درمون نداشته باشه طبیعتا اصلا نمیتونه ب این مواردی ک میگی فکر بکنه...حالا جدای یسری افراد ک اینهارو از واجبات زندگی خودشون میدونن.ولی درکل من حاضرم قرض بکنم یا وام ولی دندونای دهنم سالم باشه و بفکر سلامتی بدنیم باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تند رفتی اسی ...

تعادل خوبه ...

شما از کجا میدونی اونی که یکی از این ویژگیا رو داره لزوما به این معنا هست که به خودش نمیرسه یا ...،شاید اون زمان که تو دیدی یه فردیو تو پروسه ی درمان هست و هنوز اوکی نشده ، یا گاهی اینقدر سرش شلوغ شده که اون زمان که شما دیدید اون فرد رو ، نرسیده اون بازه به خودش برسه و هزار و یک چیز دیگه ، چقدر راحت وقتی تو زندگی یه نفر نیستید قضاوت میکنید از دور که میبینید آدما رو ...

و صد البته که مال دنیا اونقدر ارزش نداره که جمع کنی ، در حدی که بچه رو به جایی برسونی و تضمین کنی زندگیشو کافیه ، اون ارث و میراث به جا مونده هم چیزی توش نیست در کل و همون بهتر که خرج بشه پوله ...

چقد از تاپیکت خوشم اومد. خواهرم دندون خراب داره دبروز میگفت گردنبندمو بفروشم برم دندونام درس کنم و کامپوزیت کنم. اتفاقا همین عصری داشتم فک میکردم ک بعد عمل بینی باید زیر چشممو فیلر بزنم و پیشونیمو بوتاکس بزنم. تو فکرم برم چکاپ بدم و.... مگه تا کی جووون میمونیم الان باید ب خودمون برسیم. میخوام هرماه فشیال هم برم. کارایی رو انجام بدم ک قبلا زیاد تو فکرش نبودم 

تاپیکت خیلی قشنگ بود عزیزم

خانما روتین پوستی برای پوست حساس چیه؟

پوستم معمولیه نه خشکه و نه چرب

ولی هر شوینده ای بهش نمیسازه و قرمز میشه

ضد افتاب هم بیشتر برندها رو امتحان کردم حتی کره ای ولی سنگینی میکنه ب پوستم و فقط دکتر ژیلا خوب میشینه روش

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

دقیقا 

درامدم خوبه ولی چندتا تیکه طلا بیشتر ندارم 

یه مقدار پس انداز و سرمایه گذاری میکنم ولی بیشتر پولمو خرج پوست و مو و دندون و لباس و مسافرت و اینجور چیزا میکنم. از سرتا پا طلا اویزون کنم ولی حسرت سفر خارجی به دلم بمونه که چی

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
حالا تو این شرایط که همه تو فقر و بدبختین واقعا من خودمم هزینه های اضافی ندارم فقط الزاماته  د ...

عزیزم منم گفتم بدون هزینه کافه و آرایشگاه 

وگرنه خودمم هر روز کافه و رستوران بودن و خرج اضافه می‌دونم 

دیگه توروخدا ب طرز زندگی کردن بقیه کاری نداشته باشید..هرکس ب خودش مربوطه چطور زندگی کنه تاوقتی ب دیگ ...

عزیزم این طرز زندگی که میگی از اساس اشتباهه و ریشه ی روانی داره، چون شب می‌خوابی صبح بیدار میشی بنزین سه برابر شده، چون ما ها ترس از آینده ی خودمون و بچه ها داریم پاسخ روانیمون به روند مملکت زدن از سلامت و زیبایی و لذت بردن و بجایش پس انداز و طلا خریدن چون از فردامون خبر نداریم 

وگرنه هیچ مشاوری این سبک و تایید نمیکنه

این سبکی نیس که شایسته ی خانوم ایرانی باشه