2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک چهل میلیون تو هشت ماه خرج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 67 پست

یکبار وقتی مادرم بستری بود توی اورژانس منتظر بودیم ببریم بخش، یه خانمی به رحمت خدا رفته بود داشتن النگو هاش رو قیچی میکردن. پرستار داشت به اون یکی میگفت الان چه جنگی راه میفته سر این النگو ها. خواستم بگم هم طلا بخرید هم لذت دنیا رو ببرید. دور از جون بعد شما این طلاها رو ورثه میخورن یه آبم رووش

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث‌خورا اخرش هم دعواشون شه سر ارث معذرت میخوام از جمع برینن تو قبرت تا حالا اینطور حرف نزده بودم ت ...

حرفت کاملا درسته 

همین دیروز یکی از اقوام مادرم فوت کرد که تریلیاردر بود 

همرو گذاشت برای بچه هاشو رفت 

خودش تو بدترین حالت زندگی میکرد 

لباسای کهنه، خونه کوچیک...

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

به نظرم چون خوب و بد زندگی دیگران به من ربطی نداره پس اونقدر بیکار نیستم که حرص بخورم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم حداقل روتین یه خانم شامپو و ماسک موی مناسب موهاش روتین پوستی یه ضد آفتاب و شوینده و ابرسان ...

دقیقا من همیشه ضد آفتاب و شامپو و ماسک و استخر و لباس و چیزای که بخوامو همیشه میخرم و خیلی خپهم خوشحالم

عزیزم حداقل روتین یه خانم شامپو و ماسک موی مناسب موهاش روتین پوستی یه ضد آفتاب و شوینده و ابرسان ...

اون خانوم درامدشون زیاد نبود خیلیا به این موضوع اشاره کردن که وقتی درامد بالایی نداری ۵ میلیون زیاده روی هست

آدم باید تو هر چیزی تعادل داشته باشه

🌸🌸

حالا اونی که نداره هیچ، آدم باید پس انداز کنه اما ن ایمکه درست زندگی نکنه.

نمیدونم این همه طلا برا چیه؟ با عرض معذرت آدم یاد کلاغ میفته، خب یکمشو خرج کنید برا خودتون لذت ببرین. خاله من این همه جمع کرد آخرش همش گیر عروسش اومد مجبور شد مهریه بده. خودشم الان مریضه و حالش بده شاید تا پنج سال دیگه بیشتر زنده نباشه(با اینکه ۵۵ سالش بیشتر نیست)، حالا طلاهاشو میخواد چیکار!

زن همسایمون اون همه جمع کرد، حتی دلش نمیومد توی آشپزخونش آشپزی کنه دور از جون همه آخرش یهو سکته کرد مرد، هم خونش موند هم طلاهاش

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

سلام عزیزم چند وقتیه نبودم حالتون چطوره خودت شوهرت خوبید الحمد الله

سلام عزیزم ممنونم خداراشکر خوبیم شما خوبین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا خوبه مرگ هست بعضیا اینطوری وصل ان به پول وگرنه هبچی سال به سال لباس نمیخرن که فقط طلا بهرن،دندا ...

همون والا 

پول برا خرج کردنه دیگه 

پس اندازم یه اندازه ای داره

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
حرفت حقه استارتر ،‌زن بعنوان مادر و همسر باید خیلی بفکر خودش باشه و بسلامتی و زیباییش اهمیت بده  ...

زن بودن تو مادر و همسر خلاصه نمیشه..

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸