2777
2789

سلام دوستان! 👋

یه سؤال ذهنم رو مشغول کرده و دوست دارم نظرتون رو بدونم 🤔

می‌دونید تو کشورایی مثل 🇺🇸 آمریکا، 🇨🇦 کانادا، 🇩🇪 آلمان، 🇬🇧 انگلیس و 🇫🇷 فرانسه، هر کسی که چند سال تو اون کشور زندگی کرده، کار کرده و هیچ سوءسابقه‌ای نداشته باشه، می‌تونه تابعیت بگیره و رسماً «ملیت اون کشور» رو داشته باشه ✅

مثلاً یه فرد خارجی فقط ۵ سال کار کنه و سو سابقه نداشته باشه، بهش تابعیت میدن، خودش، فرزندش و حتی نوه‌اش هم می‌تونن شهروند اون کشور حساب بشن 👶👵

حالا بیا ایران 😕

۴۵ سال پیش که شوروی به افغانستان حمله کرد، یه مرد ۳۰ ساله افغان به ایران اومد و الان ۷۵ سالشه، بچه و نوه هم داره. ولی خیلی‌ها هنوز میگن «این ایرانی نیست!» 🚫

نه خودش نه فرزند و  نه نوه‌ش  را ایرانی حساب نمی‌کنن 😔

همین‌طور یه مرد ۲۵ ساله عراقی که صدام حسین شیعیان نجف و کربلا رو اخراج کرد و اومد ایران، الان ۷۰ سالشه و بچه و نوه داره. باز هم بیشتر مردم میگن «ایرانی نیست، عراقیه» 😕

نه خودش نه فرزندش و نه نوه اش 

من قصد جانب‌داری از هیچ کسی رو ندارم، اما به عنوان یه دانشجوی روان‌شناسی، واقعاً برام سؤال شده:

چرا ما ایرانی‌ها اینقدر سختگیری می‌کنیم؟

چرا قانون خاک یا همون حق آب و گل که تو حقوق بین‌الملل هست، اینجا جا نیفتاده؟ 🧐

چون ایران با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست بنظرم.

وضعیت الانو نبین‌.

بنیان گذار تمدنیم. انقد راحت نباید کسیو ایرانی دونست. ماها ۷۰ پشت داریم تو این خاک.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوب رو ما میکنیم که اجنبی قبول نمیکنیم. الان همون انگلیس و فرانسه و المان و...  به غلطت خوردن افتادن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

قانون ما خون خون  همینایی ک تو میگی اگه تابعیت بگیرن جنگ بین ایران و کشور خودشون بیوفته به ایران خیانت میکنن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

خب ایرانی نیس دیگه 

اونا هم شهروند میشن ولی آمریکایی نمیشن که 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چون ایران با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست بنظرم.وضعیت الانو نبین‌.بنیان گذار تمدنیم. انقد راحت نباید ک ...

اآره آمریکا و کانادا که هیچی ۳۰۰ سال هم نیست کشور جدا شدن 

انگلیس فرانسه و آلمان هم تاریخ شون اندازه ایران نیست 

خب ایرانی نیس دیگه اونا هم شهروند میشن ولی آمریکایی نمیشن که

نه وچرا بعد از ۵ سال کار و زندگی 

تابعیت میگیرن

یعنی رسماً میشن آمریکایی کانادایی یا آلمانی 

فقط تنها محدودیت که دارن نمیتونن نخست وزیر یا رییس‌جمهور بشن 

خوب راست میگن ایرانی نمیشه مگرشماتابعیت امریکابگیری امریکایی میشی،؟؟؟ نه شمافقط شهروندامریکامحسوب میشی  اوناایران اومدن موندگارشدن اگرتابعیت گرفتن شهروندایرانن  وگرنه مهاجرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اونا کشور هایی هستن ک از تمام دنیا مهاجر میپذیرن

ولی نود درصد مردمی ک ب ایران مهاجرت میکنن افعانستانی هستن

اگه همچین قانونی نداشته باشه دیگ نژاد ایرانی ها تبدیل به افعانی میشه

نه وچرا بعد از ۵ سال کار و زندگی تابعیت میگیرنیعنی رسماً میشن آمریکایی کانادایی یا آلمانی فقط تنها م ...

شهروندی میگیرن نه ملیت 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تا دهه 60 که شناسنامه میدادن

همسرم با یکی کار داشت رفتیم خونشون دیدم پدر و مادرش کامل افغانی صحبت میکنن. گفتن ما شناسنامه داریم همه بچه هامونم که اون زمان دنیا اومدن شناسنامه دارن. دیگه بعدش ندادن که به نظرم کار خوبی کردن. فکر کنید وگرنه الان نصف افغانستان اومده بودن اینجا. خودتون راضی میشید؟ 

اونها انقدر جمعیتشون کمه از خداشونه ادم بپذیرن. مثل ما نیستن که همه طرفشون جنگ. بعد بخوایم به همه شناسنامه بدیم چی میشه به نظرت؟ 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

خوب راست میگن ایرانی نمیشه مگرشماتابعیت امریکابگیری امریکایی میشی،؟؟؟ نه شمافقط شهروندامریکامحسوب می ...

نه تابعیت  ایران ندارن و اقامت تمدید می‌کنن هر سال 

از نظر تو ایرانی حساب می‌شن ؟