2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک چهل میلیون تو هشت ماه خرج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای مامانبزرگم از کانادا اومده بود خداشاهده هشتاد سالش بود اینقد امید به زندگیش بالا بود ت ...

حالا تو اینجا پیرزنان همش انرژی منفی میدن و غر میزنن

ای فلان جام درد میکنه، اینطوری شدم ، اونطوری شدم 

بخدا مامان بزرگ من انقد فاز منفی داره هر سری میبینمش تا یه هفته افسردم

انقد که غر میزنن و فاز منفی میده

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

چه تاپیک خوبی 

کاش زنان سرزمینم بفهمن چندتا تیکه آهن زرد انداختن افتخار نیست نمیگم طلا بده طلا زینت خانمه و قشنگی های خودشو داره ولی در صورتی که خانم خودش قشنگ باشه پوست قشنگ زیبایی و تمیزی و لطافت زنانه اینطور وقتاس که طلا هم بهش میاد 

.......

خوب به تو چه...اینجوری خوشه

در ضمن عزیزم اگه به روانشناس هم مراجعه کنی زنی که فقط با پس‌انداز دلخوش باشه یه نوع پاسخ و رفتار روانی داره انجام میده یا در گذشته اتفاقی افتاده یا ترس از آینده داره

وگرنه امکان نداره هیچ زنی که از لحاظ روان سالمه به طور افراطی پس انداز کنه و طلا بخره و با این رفتار دلخوش باشه

والا اگه شما دیگه بخوای علم پزشکی هم زیر سوال ببری

ارث‌خورا اخرش هم دعواشون شه سر ارث معذرت میخوام از جمع برینن تو قبرت تا حالا اینطور حرف نزده بودم ت ...

حق مطلب ولی با این کامنت ادا میشدا😂🤝❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم حداقل روتین یه خانم شامپو و ماسک موی مناسب موهاش روتین پوستی یه ضد آفتاب و شوینده و ابرسان ...

حالا تو این شرایط که همه تو فقر و بدبختین واقعا من خودمم هزینه های اضافی ندارم فقط الزاماته 

دیگه کافه رفتن دائما اخه؟

چه لزومی داره ادم پلاس باشه کافه 🫤

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

دو سال پیش زن یکی از اقوام کرونا گرفت فوت کرد سی و خرده ای سن داشت ، کلی زندگی جمع کرده بود ، چند تیکه طلاش بعد فوتش گم شد 

بقیه اموال همه موند برای زن دوم ک چند ماه پیش آقا گرفتن، خانم جدید هم انقد رو شوهرش حساس و حس می کنه شوهرشو دخترای دیگه می خوان بدزدن، ۶ ماه ازدواج کردن داستان حساسیت خانم جدید دهن ب دهن می چرخه 😐خدایی انگشت کوچیکه زن اولی هم  ظاهری هم باطنی نمی شه 

خرج ظاهر و دندون و پوست و مو کنید لباس شیک بپوشید ک تهش همه می میریم 

من خوب این چیزارو میفهمم و خیلی دوسدارم به خودم و سلامت جسم و روحم برسم ولی وقتی پولم از خودم نیست باید برای هر چیز کوچیکی به خانواده جواب پس بدم کارم پیدا نمیکنم هر شغلی هم خانوادم رضایت نمیدن چیکار کنم

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه