2777
2789

یعنی یه کامنتای‌ تو نینیسایت میبینم حالم از مملکتی که رو گنج خوابیده و پر از منابعه ولی زن ایرانی ماهی پنج میلیون خرج خودش و دندون و سلامتی کردن حق خودش نمیدونه و ولخرجی می‌دونه بهم میخوره

طرف اومده میگه چرا پیتزا بیرون میخوری؟؟؟😳 نخوری چیزی نمیشه بده طلا

یا اومده میگه آرایشگاه نرو بده طلا

طرف یجوری نوشته با افتخار آرایشگاه نمیره و هیچ خرجی نمیکنه ‌و طلا میخره انگار مدال طلا المپیاد داره!!!!

یه خانمی گفته شوهرم ماهی سیصد هزار میده همونم جمع میکنم طلا و شوهرم قدرمو می‌دونه!!!

بعضی از زنا رو میبینی از بس دندون خراب داره و دهنش بو میده نمیشه سه کیلومتریش رد شد

موهای نابود و وز و پر از موخوره که شونه به زور توش می‌ره 

پوست آفتاب سوخته و دهیدراته که سنشو دو برابر نشون میده و معلومه سال به سال رنگ ضدافتابو آبرسان ندیده

با رنگ و روی پریده و چشمای گود که زار میزنه چقد کمبود ویتامین و آهن داره و چندین ساله یه چکاپ نرفته 

ولی ولی ولی از مچ تا آرنج پر از النگو و با افتخار هم اعلام میکنه آرایشگاه و اینا نمیره و پس انداز داره و طلا میخوره

خطاب اون خانمایی که هستن که دستشون به دهنشون میرسه ولی فقط دنبال طلا خریدن هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ،یکی میگفت میخوام گواهینامه بگیرم شده ۳تومن ،گفتن ولش کن بده طلا😐اخرم طلاهارو شوهره میگیره میفروشه یه زنی که هیج کیفی تو زندگی نکرده میمونید که هیچیم بلد نیس

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸

عزیزم حداقل روتین یه خانم

شامپو و ماسک موی مناسب موهاش

روتین پوستی یه ضد آفتاب و شوینده و ابرسان

هر فصل یه دست لباس بخره

رسیدگی به دندانها

خوردن ویتامین و مکمل که بدنش کمبودی چیزی نداشته باشه

همین بدون هیچ هزینه ی آرایشگاه و کافه حداقل ماهی سه میلیون میشه چطور پنج میلیون ولخرجیع اخه؟؟؟!!!!

بله بنظر منم هرچیزی اندازه ای داره  اینهمه جمع کنی خودت استفاده نکنی آخر برای کی

ارث‌خورا اخرش هم دعواشون شه سر ارث معذرت میخوام از جمع برینن تو قبرت

تا حالا اینطور حرف نزده بودم تو سایت بسکه کفری شدم

بله بنظر منم هرچیزی اندازه ای داره  اینهمه جمع کنی خودت استفاده نکنی آخر برای کی

حالا خوبه مرگ هست بعضیا اینطوری وصل ان به پول وگرنه هبچی سال به سال لباس نمیخرن که فقط طلا بهرن،دندان درست نمیکنن طلا بخرن

تغذیه پوست دندون مو روان سالم همش بدون اولویت بندی حرف اوله

لباس وطلا وزیور هم درجه بعدش

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔