2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گیر داده بچه بیارید

878 بازدید | 73 پست

سلام ب همگی متنم یکم طولانیه حوصله داشتید بمونید

من الان دوسال و سه ماهه که ازدواج کردم . دانشگاه میرم و هنوز ۲ ترم مونده ک تموم کنم . منو همسرم واقعا الان شرایط بچه اوردن نداریم . مادرهمسرم هی تماس میگیره ک پس کی میخواید بچه بیارید . دیشب برگشته بهم میگ از این ب بعد هر روز بهت زنگ میزنم یاداوری میکنم.

خیلی دوست دارم برگردم بهش بگم مگه خرجای شما میزاره؟؟

یا بگم از این ب بعد تایم هم خوابیمونو میگم تو مشخص کنی ولی چون ادم خوبیه تا ب حال بهم بدی نکرده نمیتونم بی احترامی کنم

درامد شوهرم خیلی بالاست ولی بخدا ما ن خونه داریم ن ماشین . صفر تا صد خرج خونه مادرشوهرم و هزینه رهنو اجاره خونشون و برادرشوهرم با ماست . نمیخوام وارد این موضوع بشم خیلی داستانش طولانیه

بخدا شوهرم همش میره تو فکر . میترسم ی روز دور ازجونش سکته کنه 

دلیل زیاد دارم برای نیاوردن بچه . نمیگم دوست نداریم . اتفاقا هم خودم هم همسرم عاشق اینیم ک بچه داربشیم . ولی وقتی شرایطش نیست چرا هم بچه رو بدبخت کنیم هم خودمونو

خواهشا بگید چجوری محترمانه جواب مادرشوهرمو بدم ک دیگ پاشو از گلیمش دراز تر نکنه

بهش همه این دلیل هارو میگم . میگ ن بچه روزی رسونه...اصلا حرف تو مغزش نمیره . میگ ن شوهرت سنش بالاست . 😐بابا ب منچه خب . میخواست زودتر زن بگیره . تازه ۳۰ سالشه همسرم خودمم ۲۲

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوشبحالتون . کسی از اطرافیان چیزی نمیگه؟

نه 

یه سری فامیل دور که سرشون مدام تو زندگی ماست غیر مستقیم به مادرشوهرم و مامانم میگن مشکلی دارن که بچه دار نمیشن

که برام اهمیت نداره

دلیل نیار براش

نیازی نیست دلیل بیاری برا کاری ک نکردی🙄

بگو بچه اوردن ی تصمیم دو نفرس...

از طرف من و شوهرم

کس دیگ ای اجازه تصمیم‌گرفتن نداره...

خیلی رک همینو بگو

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
قطع ارتباط کن با خانواده شوهرت راحت شو.

الان ماهی یبار میریم . شوهرم قطع نمیکنه ولی ب خاطر من رفتو امدو کم کرد . زنگ میزنه همش . جوابم ندم یکسره زنگ میزنه همسرم زنت چرا جواب نمیده

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به شوهرت بگو جوابشو بده 

دلم نیومد اینو نگم.نمیدونم چرا این همه خرج برای این و اون میشه 

ولی تو به فکر خودتون باش ..هر چقدر میتونی طلا بخر پس انداز کن برای خونه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

بگو ما باهم صحبت کردیم و همه شرایط و سنجیدیم و تصمیم گرفتیم یه مدت صبر کنیم تا شرایطمون روب راه بشه و تنتطار داریم شما و اطرافیانم ب نظرمون احترام بزارید چون اصرار هاتون و تماس گرفتنتون رو تصمیممون اثری نداره با احترااام

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

۵ سال ازدواج کرده بودم ب فکر بچه نبودم 

مادرشوهرم میگفت عاقل باشین یه بچه کافیه 

الان دوتا دارم 😅😅😅

ب مادرشوهرت بگو ناراحته خودش بسم الله بیاره دیگه

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

خیلی رک بگو هنوز تصمیمی برای بچه دار شدن نداریم. شرایط اینکه یه بچه بخواد بیاد توزندگیمون رو نداریم ولی تو فکرش هم هستیم ایشالا به وقتش مامان جون دیر نمیشه. نگران نباشید.