2777
2789

حالا یه خط مینوشتی بعد میپرسیدی هستید یا نه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من فقط 22سالش بود پسر پاک  و مهربونی  و زحمت کشی بود. 17سالش بود که پدر من فوت میکنه و اون شد مرد خانواده 4نفره ما. خیلی دلش میخواست زودتر ازدواج کنه و از طریق ازدواج بایه دختر همسن خودش به آرزوها و خواسته هاش برسه.. خانواده من یه استان دیگه زندگی میکنن.. برادرم خیلی به من و مادرم سپرد که براش یه دختر خوب انتخاب کنیم یکبارم خودش با دختری به قصد ازدواج دوست شدن ولی خب چون سن برادرمن و اون دختر کم بود خانواده اش مخالف بودن و کلا تمام شد.. مادر من از طریق یه معرف دختری رو معرفی کردن که برن ببینن مادرم بار اول خودشون رفتن و بدلش نبود دختر چون کلا جوو زندگیشون با ما فرق داشت...(لطفا جبهه نگیرید) وقتی مادرم برگشت تعریف کرد که دختر مشکل بینایی داره و نمیتونست درست کاری رو انجام بده مادر من خیلی ریز بین بود و کلا براشم مهم بود چون خودش هم برامون پدر بود هم مادر.. نمیدونم شماهاا چقد زندگی برادرتون براتون مهم ولی ما خیلی اهمیت داره و داشت

لایک لطفا

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.

بعداز چند روز که جواب هردو خانواده مثبت شد برای شناخت بیشتر... مادر دختر به مادر من زنگ میزنه که میخوام یه چیزی بگم از زندگیمون. مادره به مادر من گفته که همسرش بیماری اعصاب و روان داشته حتی پرونده پزشکی هم داشته و تحت درمان و بیمارستان بود چند سال... بعداز اون مادرم خیلییی دلسرد میشه نسبت به خانواده دخترر. چون خیلی مهم که هم دختر و هم پسر توی چه خانواده با چه فرهنگ و رفتاری بزرگ شده باشن... مادر دختر برای مادرم توضیح میده که پدرش باما زندگی نمیکنه و احتمالا طلاق میگیره از همسرش.. وقتی برادرم اینارو میفهمه اصلا براش اهمیت نداره و میگه فقط دختر مهم... اینجاس که میگن ازدواج ینی وصلت دختر و پسر با هردو خانواده.

فقط خاک تو سر  معرف تون

که از اولا اینارو توضیح نداده بود

هم شما هم اون  خانواده اینجوری تو عمل انجام شدع قرار نگیرین

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
بعداز چند روز که جواب هردو خانواده مثبت شد برای شناخت بیشتر... مادر دختر به مادر من زنگ میزنه که میخ ...

بیماری روانی  تعدادی شون ارثی هست   

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم