2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماری روانی  تعدادی شون ارثی هست  

دختره عصبی بود سر مسائل الکی با برادرم دعوا میکرد.. شوهر من پیشنهاد داده بود که اگر وام ازدواج نیازتون نبود من میخرم... حتی بهشوهر گفتم نه نمیخوام ازشون... بعد توی بحث و دعوا با برادرم گف همون فلانی پدرسگ... پدر شوهر من فوت شده

فقط موندم چرا برا خواهرش استوری گذاشته برا زنشششش نفر اول زندگیش نزاشته😐 من کلا با استوری مخالفم ولی شوهرم بخواد همچین کاری کنه خواهرش براش جلوتر باشه منم ناراحت میشم 

فقط موندم چرا برا خواهرش استوری گذاشته برا زنشششش نفر اول زندگیش نزاشته😐 من کلا با استوری مخالفم ول ...

عزیزم اینا تازه نامزد کرده بودن شما اصل ماجرارو ببین.. بعدم هنوز عقد نبودن.. بنظر شما نامزد زن و شوهر هست وقتی دوره شناخته

حالا چرا استوری برای شما گذاشت ولی زنش ندید اون دختره فامیلشون دید

اونم دید ولی خب عکس العملی نشون نداد ولی اون دختره فتنه گری کرد بدتر اعصاب اینارو هم بهم ریخت. دختر خاله اش بود

فقط برادرتون که همه حرفهای خصوصی بین خودش و همسرش رو اومده به شما گفته

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
هنوز طلاق قطعی نه جون خیلی داداشمو اذیت کرد.. فعلا قصد طلاق نداره ولی دادگاه براش مهریه گذاشته. ولی ...

جدا بشه خودشو نجات داده با این اخلاق و رفتار دختره

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇