2777
2789
دادگاه مهریه رو تعیین کرد.. دفتر قضایی که دادخواست داد ابلاغ امد برا داداشم

الان دادشتون در مورد اقساط مهریه  میخاد چکار کنه ؟ 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
چرا کاربرای این سایت فقط به استوری روز زن توجه دارن نه هیچ چیز دیگری  

در سته ی استوری چیز مهمی به نظر نمیاد ولی همین دلخوری هایی کوچک کدورت میاره اگه هم داستان استاتر رو با دقت بخونی متوجه هم میشی که اولین ناراحتی عروسشون از همین استوری شروع شده وادامه ی ماجرا 

تنهای تنهای تنها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در سته ی استوری چیز مهمی به نظر نمیاد ولی همین دلخوری هایی کوچک کدورت میاره اگه هم داستان استاتر رو ...

کلا اون خانم عقده ای حسود و پر از کمبود بوده واستوری هم بهانه ش بوده تا بیشتر و بدتر بخواد آزار بده هم مارو هم خودش رو.. آدم سالم میگذره و به محبتهای دیگه ای که داداشم در حقش کرد فکر میکنه نکه همش گذشته ارو بزنه تو سرش. 

هیچی فعلا که پول و کاری هم نداره ممکنه تا یکی دوسالم نداشته باشه بده... ولی دنبال کار هست.. 

داداشت عجله كردو خودش گرفتار كرد

مادرتون ك تشخيص داد اين  دختر ب درد داداشت نميخوره بايد اصرار ميكردن ب حرف و تشخيص خودش

حالا مراقبش باشيد سنش كم هست شايد تحمل اين شرايط نداشته باشه افسرده نشه

در مورد مهريه بالاخره بايد يك مقداري بهش بدين چون وضع مالي خوبي هم احتمالا ندارن و از تاپيك قبلت مشخص هست ك رابطه داشتن و بايد تا حدي ك در توان داداشت باشه و يا حتي مادرتون باشه دختر را راضي كنيد 

مهريه اقساطي ميكنن عملا فكر نكنم بيشتر از سالي يكي دو تا سكه بشه

اگه داداشت بتونه ي وام بگيره و در حد چند تا سكه يكجا ب دختر بده توافق كنن و پرونده بسته بشه شايد خوب باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
کلا اون خانم عقده ای حسود و پر از کمبود بوده واستوری هم بهانه ش بوده تا بیشتر و بدتر بخواد آزار بده ...

به عنوان کسی. که داره از بیرون به قضیه نگاه میکنه. بگم هر دو طرف مقصر هستن هم عرستون وهم برادرتون .اگر برادرتون نتونه مشکلش رو حل کنه در ازدواج های بعدی هم به مشکل میخوره.در مورد عروستون هم بگم ایشون از برادرتون دل چرکین شدن .چون بعد از ازدواج زن همیشه این حس رو داره که نزدیکترین شخص به شوهرشه .اگه ی جا متوجه بشه که اولویت شوهرش  نیس وی شخص دیگه اس از اون ادم متنفر میشه فرقی هم نمیکنه که اون شخص خواهر .مادر .برادر .یا رفیق شوهرش باشه .اگه شما متاهل باشی معنی حرفهایم رو متوجه میشی 

تنهای تنهای تنها
اره یبار مهرشو گذاشت احرا ماهم داشتیم خونه پدری میفروختیم اونم فهمید که مال پدری و.... برادرم مجبور ...

خب ديگه چي ميخاد دختر

من فكر كردم چيزي بهش نداده

همين ١٣٠ خودش ميشه مهريه اقساطي ك سه ٤ سال بايد صبر كنه گيرش بياد

چون سالي يكي دوتا سكه بهش بدن

با توجه ب اينكه داداشت شغل و سرمايه اي هم نداره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب ديگه چي ميخاد دختر من فكر كردم چيزي بهش نداده همين ١٣٠ خودش ميشه مهريه اقساطي ك سه ٤ سال بايد ص ...

بله بهش دادیم این 130تا رو حتی طلاهای سر عقد و بعدشم برادرم براش یه النگو و انگشتر خرید درسته اونا هدیه بودن ولی هموناهم جز مهرشه.. 

در سته ی استوری چیز مهمی به نظر نمیاد ولی همین دلخوری هایی کوچک کدورت میاره اگه هم داستان استاتر رو ...

اون زمان اونها نامزد بودن و ازدواجشون قطعی نبوده . نباید استوری میکرد. 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اون زمان اونها نامزد بودن و ازدواجشون قطعی نبوده . نباید استوری میکرد. 

فکر کنم طرز تفکر شما برا جوانهایی امروزی کاربرد نداره .الن از زمان دوستی تبریک روز مرد تبریک روز زن تولد وخیلی چیزای دیگه هست .اونا که دیگه نامزد ونشون بودن

تنهای تنهای تنها
فکر کنم طرز تفکر شما برا جوانهایی امروزی کاربرد نداره .الن از زمان دوستی تبریک روز مرد تبریک روز زن ...

هنوز در خیلی از شهرستانها تا دختر و پسر به توافق نهایی برای ازدواج نرسین خوستگاری رو ظعلنی نمیکنن .