2777
2789
عنوان

راهکار مقابله با خانواده همسر حسود و بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست
نمیشه انگاری شوهرمم باورش شده بی عزضس و بدون اونا نمیتونه کاریوپیش ببره ولی من رفت و امدی ندارم باها ...

یه جوری یه کاری کن شوهرت ازشون زده بشه 

و فقط به تو گوش بده

در من بسیاری از چیزها از بین رفتند که گمان می کردم تا ابد ماندگارند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکار اینه که کاری که میخوای بکن به هیچکس نگو راه خودت برو چراغ خاموش هم برووو نزار احدی بفهمه قطع ...

بنظرتون راهی هست که بتونم انجام بدم شوهرم دهن لقیشو کنار بذاره؟ 

اینجوریه که هنوز مغازه نزده یک جا پیدا کنه سریع زنگ میزنه نظر بابا و داداشش رو‌بدونه البته نظر من و خانوادم روهم میپرسه به هرکیم میرسه میگه که در حال انجام چکاریه

استدلالشم اینه هرکس یه فکری داره تازه من مشورت گرفتم فقط!

من خواهر شوهر هستم😅ولی بشدت با مادرم برخود میکنم که با عروسمون رفتار خوب کنه حتی من شدم آدم بده ولی ...

وای چرا اینجوریه مامانتون

قطع ارتباط فقط

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

باید قاپ شوهرتون بدزدی و با حرفات به طرف خودت بکشونه بعد اون کاری که دلت میخواد رو انجام بدی با خانو ...

احساس میکنم خیلی خام و بچه اس

با اینکه همیشه خودش بهم بد خانوادشو میگه و نشون میده واقعا علاقه ایی بهشون نداره

اما هنوزم یکم بهشون امید داره 

وای چرا اینجوریه مامانتون

من روزش گفتم جلو همه 

گفتم تو نماز میخونی روزه و قران و تسبیح به دستی؟

گفتم اینا بدرد نمیخوره قلب اون بیچاره رو میشکنی 

بعد گفت اره من از سگ پست ترم من نمازو ...بر سگ وایسته ولی گفت من حسودیم میشه که دخترام اینجور خشبخت نشدن 

گفتم این زن پسراتم خوشبخت نیستن بدبختا 

دست بکش از خدا بترس

من شدم آدم بده ولی روی اعصابم بود 

من خیلی دلم برا عروسمون میسوزه یه آدم خوبیه ولی مادرم از هیچ احدی خوشش نمیاد از اون داداش هام که دورن و میترسه باهاشون خوبه از این داداشم که طبقه بالا خونه اش و همش در دسترسشه و همش محبت زن و شوهر میکنن از ترسش هرکاری میکنن این دوتا رو همش قهر و دعوا داره 

😑

دلشاد هستم...💍

ذهنیتت رو درست کن عزیزم بلاخره خانواده همه تو کارای بزرگ بچه‌شونو راهنمایی می کنن خیلی سخت نگیر به شوهرم احترام و اقتدار بذار .بگو من مطمئنم تو بهترین تصمیم رو برای راحت و آسایشمون میگیری خیالم راحت ازت...تا یکم مرد بار بیاد

احساس میکنم خیلی خام و بچه اسبا اینکه همیشه خودش بهم بد خانوادشو میگه و نشون میده واقعا علاقه ایی به ...

خب طبیعیه همه به خانوادشون امید دارن و دوسشون دارن حالا هر چی هم باشن شاید هم جلوی شما نمیخواد کم بیاره و اینطوری وانمود میکنه 

اگه تو سعی کنی یه نقش حمایتگر داشته باشی بهت اعتماد کنه میتونی روش تاثیر بزاری

خوشبحال عروستون که همچین خواهر شوهر مهربون و حامیی داره

من ۳تا زن داداش دارم 

جلو خودشون تو جمع جلو همگی گفتم ما چه خوشبختیم و چقد خدا دوستمون داشته که شما رو داده و ۳تاشون خوبن 

داداشهام خوب نیستن دوتا بزرگه خشنن و زنهاشون گلن 

و اخریه طبقه بالا مادرم زندگی میکنع و خانمش فرشته ای هس

ولی چه فایده مادرم باهاشون دشمنی میکنه من میشناسم مادرم جنسش بده  از اون حاج خانماییه که از خود راضیه 💀😮‍💨😐

دلشاد هستم...💍

بنظرتون راهی هست که بتونم انجام بدم شوهرم دهن لقیشو کنار بذاره؟ اینجوریه که هنوز مغازه نزده یک جا پی ...

منم این دردسر با شوهرم دارم دهن لقه 😂

بهش بگو خب مشورت اولا با اهل فن اون کار میگیرن بعدم با یکی دو نفر حرف میزنن و تمام تو فقط حافظ شیرازی خبر نکردی ازش بپرسی می‌خوای ی سر برو ببین نظرش چیه 

بعدم بگو به قول خودت مشورت گرفتی از این و اون ببینم کجا پیشرفت کردی یه دونه اش بگو من حرفی نمی‌زنم دیگ 

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
من روزش گفتم جلو همه گفتم تو نماز میخونی روزه و قران و تسبیح به دستی؟گفتم اینا بدرد نمیخوره قلب اون ...

شما با داداشت حرف بزن بگو با خانومت مهربون باش ب حرف مامان توجه نکن

خب طبیعیه همه به خانوادشون امید دارن و دوسشون دارن حالا هر چی هم باشن شاید هم جلوی شما نمیخواد کم بی ...

باور کنید حتی وقتی داره بد اونارو جلوم میگه من از خانوادش دفاع میکنم 

اما دخالت  و‌تعیین تکلیف کردن فرق داره با راهنمایی کردن

اصلا تابحال نشده از طرفشون تشویق شیم یا یک حرف دلگرم گننده بزنن