2777
2789
عنوان

ولی من ازش شکایت نکردم

596 بازدید | 39 پست

درس میخوندم 

سه تا بچه دارم 

برای اینکه زندگی‌خیلی بهم سخت میگذشت 

یک‌نیروی‌کمکی‌گرفتم‌پرستار‌بچه داخل منزل

این خانم عصرا بچه هارو‌میبرد جلوی درب خونه توی‌پیاده رو یا روی‌پشت بام ک حفاظ و‌دیوار بلندی داره تا بچه ها بازی کنن

پسر کوچیکم شش ماهشه

نمیدونم چی‌میشه 

هنوز‌برای مبهمه قضیه 

بچه از دستش میفته و‌با پشت سر میخوره به یک سنگی و سرش شکافته میشه 

بطرز وحشتناکی 

سه رو‌در ایسیو بلا تکلیف 

بعد هم‌با نظر تیم متخصص پزشکی بچه رو در یک بیمارستان به اصرار خودشون خصوصی و نزدیک به صدملیون هزینه عمل 

عمل ترمیمی مغز کردن

جمجمه بچه شکسته بود پرده مغز‌رو پاره کرده بود و‌داخل خود مغز فرو‌رفته بود قسمت مرکز بینایی بچه له شده بود مغزش

وقتی سیتی ایکنش رو‌نشونم دادن باورم نشد

اون چند روز برای من و‌مامانم و همسرم برای همه مون جهنم بود یکماه از عمل پسرم میگذره

بعضیا گفتن شکایت کن ولی همیرم گفت شکایتی ندارم فقط بیا برامون با رسم‌کروکی‌توضیح بده چجور‌بچه افتاد 

ولی اون خانم از ترسش فرار کرد‌گوشیش رو هم خاموش‌فرمود!!!

البته بیمارستان اومد دیدن پسرم ولی ما انقدر عصبانی بودیم و حالمون بد بود کفتیم برو نبینیمت 

هنوزم میگم کار‌خوبی‌کردم شکایت نکردم 

ولی تا اخر عمرم این درد از روی دلم نمیره

چشمم به هماتوم و بخیه های سر بچه م که میفته بدترین دردها روی دلم میاد 

میشه برای ارامشم و سلامت پسرم دعا کنین؟

وای خدا عجب پرستاره خری بود وای قلبم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی💔💔💔

امیدوارم فرزندتون سلامتی کاملش و بدست بیاره 

چرا نمیگه چجوری افتاده اخه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الهی💔💔💔 امیدوارم فرزندتون سلامتی کاملش و بدست بیاره  چرا نمیگه چجوری افتاده اخه

نمیدونم از چی‌میترسه 

میگه من توضیح دادم 

حالا توضیحش: اون یکی بچه خورده رمین اومدم اون‌ بردارم این از کالسکه پرت شده 

خب اخه یکی‌نیست بگه ادمه نادون چرا گیره کمربند کالسکه بچه رو‌نبستی 

پرستار هیچوقت مثل مادر اونجور که باید دلسوزی نمیکنه برای بچه یکی دیگه 

باید تا بچت از اب و گل درمیومد فعلا یه مدت درس خوندنو بیخیال میشدی چون واجب تر از بچت نبود اونقدر 

انشالا بهبود هرچه سریعتر 🙏

الهی عزیزم انشالله خداشفابده کوچولوتون رو خدا نگهداربچهاس

اون خانوم هم حتما دلش نمیخاسته اینطوربشه ولی اینکه میبردشون بیرون اشتباه بوده داخل خونه ازشون مراقبت می‌کرد بهتربود 

مطمعنن حال اون ازشما بدتره 

ایشالله به سلامتی میگذره ولی منم از پرستار بچه خیر ندیدم پسر یکساله مو با آب جوش سوزوند ۵۰ درصد سوختگی درجه۲..و جالب اینکه بچه من هنوز راه نمیرفت.... واقعا خیلی کم پیش میاد کسی با جون ودل کارکنه فقط می خوان وقت بگذره و پولشونو بگیرن