2777
2789
عنوان

ولی من ازش شکایت نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 39 پست
خیلی خر اصلا ایکیوش‌پایین بود  باز میگفتم‌نه بابا بچه داریش‌خوبه  معلوم‌نیست حواسش کجا ...

انشالله زودتر خوبه خوب بشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از چی‌میترسه  میگه من توضیح دادم  حالا توضیحش: اون یکی بچه خورده رمین اومدم اون‌ ...

اخ اخ 

بچه داری خیلی سخته خیلی 

الان وضعیت پسرتون چطوره ؟

قلبم درد گرفت 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اره خوبه ولی پشت سرش قسمتی که جراحی شده یک هماتوم بزرگ ورم داره 

ایشالله اونم خوب میشه بچمممم الهییی بگردم ولی خداروشکر بزرگشه هیچییی یادش نمیاد 

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
سر پسر منم خورد توی سنگ تیز که جمجمه رفته داخل خود مغز 

من همیشه وقتی یادم میاد خداروشکر میکنم وای وگرنه قیامت میشد.خدا انشاالله بچه شما هم شفای کامل بده عزیزم .کار خوبی کردین شکایت نکردین اون هم حتما ترسیده ولی نباید فرار میکرد

سر پسر منم خورد توی سنگ تیز که جمجمه رفته داخل خود مغز 

وای خداااا

خدا کمکت کنه عزیزم

چقدر ترسیدم

من وقتی ۱۰ سالم بود خواهر یکسالم از دستم افتاد و سرش ضربه خورد و بالا آورد و فکر میکردیم به مغزش آسیب وارد شده ....چه استرسی کشیدم اون روز...هیچوقت اون خاطره بد یادم نمیره

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ایشالله به سلامتی میگذره ولی منم از پرستار بچه خیر ندیدم پسر یکساله مو با آب جوش سوزوند ۵۰ درصد سوخت ...

اره کم آدم دلسوزپیدامیشه

ولی داییم واسه بچش پرستارگرف از یک روزگی چون خانومش معلمه

همین الانم که مدرسهاتعطیله اون خانوم پرستارمیاد چون خیلی وابسته بچه شده همش بغل پرستارشه اون خانومه خیلی مهربونه دیگه یجورشده جزوخانوادمونه ،کم آدم اینجوری پیدامیشه

اینم هست که توخونشون دوربین نصب کردن حتی تو اتاقا و۲۴ساعت روگوشی زنداییمه