2777
2789
عنوان

رفتارای بچم باعث شده قرص اعصاب بخورم

2305 بازدید | 130 پست

پسرم پنج سالشه خیلی کاراش اشتباهه،، نیاین بگین دلیل تربیتش خودتی چون خیلی رفتاراش رو از محیط اطراف و خونه پدربزرگش گرفت و اینکه شوهرم خیلی لوسش کرد هیچوقت تو تربیش با من همراه نبود و تربیتش از سمتت من انگار اب تو هاونگ کوبیدن بود همین طرفداریای بی جای شوهرم از بچه باعث شد لوس بشه و من براش بی ارزش بشم جوری ک هیچ ارزشی برام قائل نیست و اصلا احترامی نمیزاره امشب اومده بود کل سینک رو خیس کرده بود فرش اشپزخونع کاملا خیس بود گرچه قبلش بهش تذکر دادم اما کار خوذش کرده بود اومدم مثل هر مادر دیگه گفتم چه کاری بوده کردی بببن چه قدر اب اصراف کردی اخه فرش اشپززخوتع خیسه اینارو با داد میگفتم بعد رفت با کمربند شلوارش محکم زد رو دستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچتو نمیبری پیش روانشناس؟ 

باید از اون محیط دورش کنی

عزیزم مادرشی نباید ب خاطر دور و بریاش همینجوری راحت تربیتشو ببازی

همسرتم مخالفه ک مخالفه تو مامانشی حق داری تربیتش کنی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

عزیزم اگر سرش داد بزنی یعنی داری باهاش خشونت میکنی، عکس العمل خشونت هم همون خشونت میشه 

صبر و تحملت رو بیشتر کن و با آرامش و محبت بهش تذکر بده و راهنمایی کن باعث میشه جذبت بشه و بهت اعتماد و اتکا کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه پنج ساله سینک رو خیس کرده سرش داد زدی؟ چرا اخه؟ منم بچم پنج سالشه این کارا کاملا طبیعیه 

مجبورم بگم مقصر رفتار بچت خودتی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

واقعا بچه دار خیلییی سخته :( 

هر چیم بزگتر میشن بدتر میشن :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .