2777
2789
عنوان

حق با منه یا خواهرشوهر

1991 بازدید | 53 پست

سلام

همسر من چندتا خواهر ناتنی داره 

که هر مناسبتی داشته باشن نه منو همسرم دعوت میکنن نه خواهر و مادر همسرمو فقط خواهر و برادرهای که از مادر خودشون هستن دعوت میکنن

مثلا عید رفتیم نیومدن در کل تا الان پاشونو خونمون نذاشتن کلا به این کاری ندارم و احترامشونو نگه داشتم

تا اینکه چند روز پیش خواهرم یه مراسم داشت و گفت خواهر و مادر همسرتو دعوت کن بیان

منم اونایی که بهم گفتو دعوت کردم با زن بابا و زن داداش همسرم که بعدا پدرشوهرم ناراحت نشه

خلاصه که بعد دو روز پدرشوهرم زنگ زد داد و بیداد که تو وقتی دعوت میکنی باید به همه خبر بدی مگه اونا خواهرشوهرت نیستن و کلی حرف دیگه

گفتم پدرجان من هر چی دعوت میکنم نمیان و الان هم حق نداشتم دعوت کنم چون منم مهمان بودم

گذشت تا اینکه امروز خواهرشوهرمو بازار دیدم بهش سلام کردم منو هل داد اونور باشوهرم روبوسی کرد و رفت

خیلی غرورم شکست

از این به بعد چطور رفتار کنم؟

ببخشید زیاد و پیچیده شد گفتم همه رو بگم منتظر نمونید

بزار گمشن بابا .تقصیر شوهرته جواب باباشو بگو بده دیگم پاتو خونه اونا نزار حتی عید

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر کردن که چرا مثلا دعوت نکردی

حالا خود اینی که این رفتار و کرد دو ماه پیش تولد پسرش بود تولد مفصل و تو تالار گرفته بود اصلا منو خواهرای ناتنی و زن باباشو دعوت نکرد

به نظرتون دفعه بعد شاید ببینمش خونه پدرشوهرم چه رفتاری باهاش داشته باشم؟ 

محلش نده خواهر شوهر چیه ک ناتنیش چی باشه

خدایی خواهر و مادر شوهرم خیلی خوبن خیلی

چندین ساله نگفتن بالاچشمت ابروهه از خواهرای خودم هم بهم نزدیکترن

ولی اون ناتنیا خیلی ریدن تو اعصابم

از این حرصم میگیره که شوهرم چیزی بهش نگفت

بزار گمشن بابا .تقصیر شوهرته جواب باباشو بگو بده دیگم پاتو خونه اونا نزار حتی عید

بهش گفتم دیگه پامو خونه بابات نمیزارم 

ولی میدونم دلم نمیاد مادرشوهرمو نبینم

بهش گفتم وقتی دیدی همچین کاری کرد نباید باهاش حرف میزدی

میگه اون نفهمه منکه نفهم نیستم

بهش گفتم دیگه پامو خونه بابات نمیزارم  ولی میدونم دلم نمیاد مادرشوهرمو نبینم بهش گفتم وقتی دی ...

شوهرا رو ک بیخیال هیچی عین خیالشون نیس.منم بشوهرم بگم خواهرت فلان چیزو گف میگه از همه چی حرف میسازی

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
شوهرا رو ک بیخیال هیچی عین خیالشون نیس.منم بشوهرم بگم خواهرت فلان چیزو گف میگه از همه چی حرف میسازی

بنظرت وقتی حرفش پیش بیاد به پدرشوهرم بگم دخترت همچین رفتاری داشت بامن؟

شوهرم میگه بیخیال نگو ولی دوست دارم یجوری یجایی کارشو تلافی کنم

بنظرت وقتی حرفش پیش بیاد به پدرشوهرم بگم دخترت همچین رفتاری داشت بامن؟ شوهرم میگه بیخیال نگو ولی دو ...

تلافی کن ولی نگو اونم میره ب دختره میگه فک میکنن چ خریه