2777
2789
عنوان

حق با منه یا خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 53 پست
ادامه بده. غذا درست نکن بعد ک گفت بگو ولش کن برات مهم نباشه  بگو همونقدر شکم بی صاحابت برات مه ...

تازه که از سرکار اومد تاپیکو نشونش دادم😂گفت منظور من این نیست که پشتت نباشم یا اونا ازت مهمترن

فقط نمیخوام فکرتو درگیر کنی

خلاصه گفت از این به بعد حتی خونه بابام هم نمیریم تا دخترشو ادب کنه و بیاد ازت معذرت خواهی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو هل داد بعد با شوهرت روبوسی کرد ؟ شوهرتم شادمان داره به زندگی ادامه میده ؟؟  بنظرم اونا ...

از شوهرم دفاع نمیکنم ولی خدایی این صحنه رو ندید

تصمیم گرفتیم با همه قطع رابطه کنیم

و همه خواهرای ناتنی شو نادیده بگیریم

نه اتفاقا میفهمه مردم دور از حضور خر نیستن میفهمن . این چرا فک کرده میتونه ادم حسابتون نکنه ولی شما ...

منم فقط یکسال عید دیدنی رفتم دیدم هیچکدومشون نیومدن پامو خونشون نزاشتم دیگه خونه پدرشوهرم همدیگه رو میدیدیم

مرسی که راهنمایی کردین عزیزدلم❤

عزیز اینکه هربار عیددیدنی میری خونش و اون نمیاد عیددیدنی خونتون تبریک بگن یا اینکه شما همه مراسما دع ...

ن گلم دیگه انقدر ساده نیستیم

فقط یکسال رفتیم که اونا نیومدن دیگه حتی شوهرم قبول نمیکرد بره خونشون

سالای قبل با پدرشوهرم تو یه ساختمون بودیم وقتی می اومدن ما پایین بودیم برای همین گله نمیکردم

ولی از وقتی خونه خریدیم اصلااااا پاشونو خونمون نزاشتن

و اینم بگم دوست نداشتم پشتم حرف باشه

با اینکه مطمئن بودم نمیان بخاطر مادرشوهرم زنگ میزدم دعوت میکردم چون میدونستم پدرشوهرمو پر میکنن میفته به جونش

ولی از این به بعد هیچکس واسم مهم نیست

ن گلم دیگه انقدر ساده نیستیم فقط یکسال رفتیم که اونا نیومدن دیگه حتی شوهرم قبول نمیکرد بره خونشون ...

همیشه ارامش خودت اولویتت باشه بقیه رو اولویت قرار بدی ارامش خودت بهم میخوره.. متاسفانه رفتار زشت خودشو نمیبینه انتظار داره ولی شما دعوت کنی ایشون افتخار نده که بیاد🤣🤣 ولی بخدا خوشم اومد شمام دعوت نکردی حالش جا اومد واقعا فک کرده کیه؟؟ ولی گلایه رو بابت تولد پسرش و عید دیدنی بگو که بفهمن اول یه سوزن به خودشون بزنندبعد یه جوالدوز به بقیه