2777
2789
عنوان

حق با منه یا خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا انقدر گریه کردم میگه نمیدونستم انقدر خواهرم برات مهمه  میگم بابا گریم برای اینه که تو پ ...

ادامه بده. غذا درست نکن بعد ک گفت بگو ولش کن برات مهم نباشه 

بگو همونقدر شکم بی صاحابت برات مهمه منم این برام مهمه 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

شما رو هل داد بعد با شوهرت روبوسی کرد ؟ شوهرتم شادمان داره به زندگی ادامه میده ؟؟ 

بنظرم اونا تنی هستن شما ناتنی هستی 🙄 

زیادی نگران ری اکشن خانواده ناتنی هستی ،مردم الان حوصله خواهر برادر خودشونو ندارن چه برسه با همسر اونم ناتنی😕 یه جوری رفتار کن انگار نامرئی هستن وجود ندارن ، به همین راحتی😉

دلم میخواد اینارو بگم و مطمئنم تمام حرفا مو به مو میرسه به گوش خواهرشوهرم بنظرت بعدش فکر نمیکنه که چ ...

نه اتفاقا میفهمه مردم دور از حضور خر نیستن میفهمن . این چرا فک کرده میتونه ادم حسابتون نکنه ولی شما موظفین همه جا ادم حسابش کنین؟؟؟ 

من باشم برم عید دیدنی خونه یکی ایشون نیاد خونم سال بعد پامو نمیزارم تو خونش اصلا باشه خواهره تنیه خودم. یچیزایی احترامه حرمته یکطرفه نمیشه ارتباط نگه داشت

سلام محلش نده غلط کرد هولت داده مگه طلبکاره ازت نه منزل خواهرت نه خودت دعوتشون نکن ادب بشند اگر ...

اتفاقا یه چند روز دیگه میخوام جشن تولد الکی بزارم😂حتی زن باباشو دعوت نمیکنم تا بسوزن 

کلا همه این مشکلا تقصیر شوهرای نفهم خودمونه که طرف خونواده خودشون پشتمون نیستن  منم امروز یه ه ...

حالا همین مردای بافرهنگِ ما از سمت خونواده های ما یه رفتاری ببینن یا توی محل کارشون ، اونموقع خیلی هم واسه شون پراهمیته😶

دلم میخواد اینارو بگم و مطمئنم تمام حرفا مو به مو میرسه به گوش خواهرشوهرم بنظرت بعدش فکر نمیکنه که چ ...

عزیز اینکه هربار عیددیدنی میری خونش و اون نمیاد عیددیدنی خونتون تبریک بگن یا اینکه شما همه مراسما دعوتشون میکنین ولی اونا هیچکدوم از مراسما دعوتتون نمیکنن درواقع بهشون فهموندین که براتون خیلی مهمن .. لطفا سادگیو کنار بزار  به پدرشوهرت گلایه کن و بعد دیگه هیچکدوم از مراسما دعوت نکن عید دیدنی هم نرو شوهرتم مجبور کرد بگو تنها برو جاییکه بهم ارزش و احترام نمیزارن دیگه پامو نمیزارم چون قبلنم رفتم دیدم خودمو بی ارزش کردم و یارو فک کرده چقد ادم مهمه با اینکه ادم حسابمون نمیکنه ولی بدوبدو میریم خونش تبریک عید پس  از این به بعد تنهایی خودتو بی ارزش و سبک کن

اتفاقا یه چند روز دیگه میخوام جشن تولد الکی بزارم😂حتی زن باباشو دعوت نمیکنم تا بسوزن 

با هرکسی مثل خودش باشی طرف مزه ی رفتار زشتش رو  درک میکنه دیگه ادب میشه

الیته نشد هم مهم نیست مهم اینه یه کم مزه اش رو بچشه

ادمای پررو وبی ادب کم نمیارند شماهم کم نیار

اما درکل سرت تو لاک خودت باشه ول کن خاندان همسرت رو 

من باهاشون تو یه ساختمونم ازسال۸۹

اصلا نمیرم واحداشون بااینکه هیچ مشکلی هم باهاشون ندارم واحترام  میذارم بهشون 

دوری ودوستی عالیه اونم تو ایران

نه دیگه با همه بد نشو، یه تعدادی رو بزار واسه خودت، هر حسابی داری فقط با همون که بی احترامی کرده

اینجوری بقیه هم حقو به اون میدن

اتفاقا با زن بابا هه خوب باش،

حالا همین مردای بافرهنگِ ما از سمت خونواده های ما یه رفتاری ببینن یا توی محل کارشون ، اونموقع خیلی ه ...

دقیقا 

مثلا یه نمونه خنده دار دیگه ش اینه که من شوهرم با خاله و عمه م دست می ده احوالپرسی می کنه بعد یه بار من گفتم زشت بود به دایی ت دست ندادم احوالپرسی کردم گفت چرا باید دست بدی گفتم تو چرا دست می دی گفت اون فرق داره من احترامشون نگه می دارم ولی تو نکن   

خیلی حاجت دارم برام دعا کنید
دقیقا  مثلا یه نمونه خنده دار دیگه ش اینه که من شوهرم با خاله و عمه م دست می ده احوالپرسی می ک ...

خییییلی باحالن، واقعا انگار از یه سیاره دیگه اومدن یا مارو چیز فرض میکنن😉