2777
2789

سلام شبتون بخير خانم ها من اين ماه ٣١رفتم سونو دوتا فوليكول داشتم ١٨-٢١ فرداش امپول ازاد سازى زدم شبش و فردا شبش اقدام كردم الان دو سه روزه سينه هام خيلى احساس شده اشتهامم خيلى زياد شده شمااز اين علائما داشتيد چقد احتمال داره حامله باشم ؟ كى ازمايس بدم تاريخ پريودم ١٩بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پریودت گذشته؟

با دارو فولیکول داشتی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه بايد ١٦بشم 

خب صبر کن بگذره 

انشالله که هستی 

برای منم دعا کن بصلاحم‌باشه این ماه‌بگیره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه دارو فقط اينوفوليك خوردم اين ماه 

پس چرا رفتی انپول ازادسارزی زدی 

شما که مشکلی نداشتی؟

من تنبلی دارم باید دارو مصرف کنم بعد دکتر بده امپول ازاد سازی بزنم 

من امروز روز دهم موعدم بود فردا بی‌بی چک میزنم علائم پریوذی دارم کمردرد شدید دل درد

انشالله اگ میخوای بی بی چک مثبت‌ببینی