2777
2789
عنوان

رشته زبان یا مدیریت بازرگانی

1096 بازدید | 21 پست

بنظرتون کدوم بهتره ؟برای مهاجرت 

و اینکه کشوری که در نظر دارم رشته زبان خیلی خوبه توش ولی خب متقاضیم زیاده!و مدیریت بازرگانیم بخاطر تجاری بودن کشورش خوبه!کدوم؟

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کشوری زبان توش خوبه

سوال خودمم بود 

برا زبان انگلیسی تو کشور خودمون

میشد دبیری رفت ،همزمان کلاس خصوصی ،مترجم شرکت ها ،مترجم خصوص  شخص بانفوذی،ترجمه کردن کتابا،حتی اگه درامدت زیاد باشه میتونی موسسه بزنی ،استاد دانشگاه اینا 

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
وآسه مهاجرت کسی رشته زبان نمیخونه زبان و میرن تو آموزشگاه کاربردی یاد می‌گیرند..بهتره بری مهندسی چیز ...

سال کنکورمه!رشته انسانیم مهندسی نمیشه خب!

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

خارج رو برای این دوتا رشته نمیدونم ولی واسه مهاجرت رشته مهندسی خصوصا کامپیوتر عالیه. توی همین ایران مدیریت بازرگانی بهتر از زبانه. دوتا از اقواممون مدیریت‌ن واقعا بدون هیچ پارتیی خیلی سریع تا مدرک گرفتن امتحان دادن یکیشون کارمند بانک شد یکیشون کارمند بیمه 

اگر خواستی زبان بخونی حتما پکیج گرامر امیر رضایی رو بگیر قبل از دانشگاه 

گرامر رو با دسته بندی عالی طوری درس میده که ابهامات به کل رفع میشه و در نهایت به ترجمه جملات فوق پیچیده میرسه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم