انارخاتون مدیر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 7258 عنوان رشته زبان یا مدیریت بازرگانی | مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 21 پست بنظرتون کدوم بهتره ؟برای مهاجرت و اینکه کشوری که در نظر دارم رشته زبان خیلی خوبه توش ولی خب متقاضیم زیاده!و مدیریت بازرگانیم بخاطر تجاری بودن کشورش خوبه!کدوم؟ نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد 1402/06/08 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahaaarrrr عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5587 سوال خودمم بود برا زبان انگلیسی تو کشور خودمون میشد دبیری رفت ،همزمان کلاس خصوصی ،مترجم شرکت ... مترجمی بهتره یا آموزش زبان ؟؟بعد برای شرکتها اگه بخوایم مترجم باشیم باید ینی تک تک شرکتا رو سر بزنیم که استخدام کنن؟؟ ینی منظورم اینه چجوری تو شرکت کار پیدا کنیم
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 638 مترجمی بهتره یا آموزش زبان ؟؟ بعد برای شرکتها اگه بخوایم مترجم باشیم باید ینی تک تک شرکتا رو سر بزن ... والا بنظرم حقوق مترجی بیشتر باشه زیاد نمیدونم فقط معلم زبانمون سال دوازدهم هم مترجم یه شرکت بود هم دبیرستان درس میداد هم عصرا میرفت موسسه یا کلاس عمومی داشت یا خصوصی توحالا یه سرچی تو گوگل بکن ببین چجوریه یا از استاد زبانت مشاوره بگیر معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
bahaaarrrr عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5587 والا بنظرم حقوق مترجی بیشتر باشه زیاد نمیدونم فقط معلم زبانمون سال دوازدهم هم مترجم یه ... با مترجم بودن میشه معلم هم شد اما با آموزش فقط معلمی میشه درستع؟؟؟
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 638 با مترجم بودن میشه معلم هم شد اما با آموزش فقط معلمی میشه درستع؟؟؟ کلا تو زبان دانشگاه بخونی هردوتاشو میتونی بشی با دبیری میشه دوتاشو رفت سرکار معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞
bahaaarrrr عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5587 کلا تو زبان دانشگاه بخونی هردوتاشو میتونی بشی با دبیری میشه دوتاشو رفت سرکار من دانشگاه آزاد قصد دارم برم حالا فعلا آموزش ثبتنام کردم نمیدونم حالا ویرایش بزنم به مترجمی یا نه
mahdiyeh85 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 638 من دانشگاه آزاد قصد دارم برم حالا فعلا آموزش ثبتنام کردم نمیدونم حالا ویرایش بزنم به مترجمی یا نه& ... نمیدونم حتما از یه کسی که سررشته داره بپرس اول معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞