2777
2789

من نوجوون نیستم اما میخوام مجدد کنکور شرکت کنم، تا جایی هم که فهمیدم سال ۱۴۰۲ کلا سیستم کنکور عوض شده. الان میخوام برای ترمیم معدل اقدام کنم و شروع کنم به خوندن، اما نمیدونم سال دوازدهم دقیقا میشه چه سالی؟ سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی؟ یعنی الان باید برم کارنامه کدوم سالمو نگاه کنم که ببینم چه درسی نیازه داره مجدد امتحان بدم؟

و اینکه برای کارنامه باید برم دبیرستانی که درس میخوندم یا آموزش پرورش منطقه؟

من حدود ۱۲ سال پیش دیپلم گرفتم

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

برو اخرین مدرسه ای که بودی و مدارکت اونجاس 

هر چی داری جمع کن ببر مدرسه بزرگ سالان 

باید ریز نمرات بگیری ،کپی شناسنامه ،مدرک دیپلم و پول 

ریز نمراتتم ببین همون اخرین مدرسه ات میده یا نه اگه نداد برو اداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی عکس ۳×۴ هم میخاد 

و اینکه اگه مثلا رشته ات تجربیه میخوای کنکور انسانی بدی 

این نمیشه ترمیم معدل اسمش دیپلم مجدده 

که برای اینکار باید کارنامه ی هر سه سال دبیرستانتو ببری اداره و درخواست تطبیق بدی 

برو اخرین مدرسه ای که بودی و مدارکت اونجاس  هر چی داری جمع کن ببر مدرسه بزرگ سالان  باید ...

من دبیرستان یه مدرسه بودم، پیش دانشگاهی یه مدرسه دیگه

یعنی جفتشون باید برم مدارکمو بگیرم؟ جفتش لازمه؟

و اینکه یعنی تو این ۱۲ سال نریختنش دور؟😂

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
آموزش و پرورش منطقه قسمت سنجش و امتحانات هم میتونی بری مدرسه هم میشه رفت

متشکر عزیزم

من دبیرستان یه مدرسه بودم، پیش دانشگاهی یه مدرسه دیگه یعنی جفتشون باید برم مدارکمو بگیرم؟ جفتش لازم ...

خب مدرسه عوض که میشه مدارک و پرونده اتم میبری جای دیگه همون مدرسه اخری 

به نظرم برا در اوردن ریز نمرات لازمه 

نبابا یکی از اشناهای ما بعد ۱۵ سال رف هنوز بود 

خب مدرسه عوض که میشه مدارک و پرونده اتم میبری جای دیگه همون مدرسه اخری  به نظرم برا در اوردن ر ...

قربون دستت عزیزم🫶🏻😘