2777
2789
عادل ترین قاضی فقط خداست که نیازی به هیچ سندومدرک وپارتی نداره  امیدوارم پرونده ت روبی نوبت را ...

یادت بود خدا عادله ولی یادت رفت ستار العیوبه؟

از دنیا بیش از آنچه نیاز دارید٬ برندارید                                                  
عزیزم اثباتش سخته بعد با پزشک قانونی نمیشه چون متاهله ولی اگه ۴تا شاهد پیدا کنی که قسم بخورن که زنا ...

شاهد جور کنم و فیلم بازم سخته کاش ی قاضی بیاد بگه چ کنم خدا لعنتشون کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه جنسی با زن عمو زن برادر دخترعمه  زنی ک اونا براش جور میکنن ممکنه با مرد هم جنسی کنه

واااااااااااااا بعد نمیگن سرطان بگیرن بمیرن اینا چرا اصلا از مریضی هایی ک ممکنه بگیرن هیچی نمیدونن بعد با زن عموووو😐

رابطه جنسی با زن عمو زن برادر دخترعمه  زنی ک اونا براش جور میکنن ممکنه با مرد هم جنسی کنه

دوربین بزار با فیلم ثابت میشه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

شاهد باید اونارو موقع رابطه جنسی دیده باشه حتما هم در حال دخول  پس با شاهد نمیشه تنها راهش دوربینه 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
خیلی دیگه ستار العیوبه چون هرروز اینکارو میکنن ۵۰سال شاید بیشتر الان با شوهر من همشونم دارن کو عدالت ...

عدالتی در این دنیا نیست این دنیا محل آزمون و آخرت محل برقراری عدالت

از دنیا بیش از آنچه نیاز دارید٬ برندارید                                                  

ببين اگ الان هم بري دادگاه و شكايت كني و بگي اين دونفر رابطه نامسروع دارن قاضي از روي پيرنت تلفن بررسي ميكنه حتي اينستا و ب هر دوشون شصت ضربت شلاق و يك تا سه ماه زنداني ميده حتي اگه عكس دونفره هم باهم داشته باشن يا فيلم اين جزاشونه

برا شاهد هم ك دوستان گفتن

اما اگه شوهرت فقط با اين يك نفر نيست بگذر از اينكار و ب خود خانومه بگو از زندگيت بره بيرون اينكارا بوي خون ميده عاقبتش و اينكه اون موقع شماهم بايد طلاق بگيري

كاش حداقل جايي ك حتي اسم همو درست نميدونيم و همه چيش مجازيِ ب هم احترام بزاريم و واقعا وقت نصيحت و راه حل همون چيزي رو بگيم ك درست ترين از نظرمون💕                                                                     "كاش ميتونستم قلبم ك از پژمردن اين همه جوون پراز درد نشون بدم كاش ميتونستم داد بزنم و صدام همه بشنون"بچه ها بسه😔🖤تمومش كنيد شما حيفيد من دارم دق ميكنم از پرپر شدنتون🕊️اين دنيا جاي بردن نيست شما خيلي بي گناهيد و با اين دستاي خاليتون و قلب شجاع و پاكتون داغي رو دلمون گذاشتيد ك تا ابد عذادارتون و فراموشتون نخواهد كرد🖤